fbpx

Uken som kommer!

Skjermbilde-2021-05-17-kl.-00.46.25

Hei dere!

Nå tenkte jeg å fortelle dere litt om hvordan uken min ser ut.

Mandag

I morgen mandag så har jeg en del å gjøre. Selv om det er 17 mai så er det ikke akkurat en fridag for meg. Jeg har nødt til å jobbe med to innleveringer og en prøvemuntlig. Så må jeg organisere uken litt bedre, gjøre en del miss Norway ting og ikke minst feire med mamma og slappe av.

Tirsdag

Denne dagen er jeg tilbake på skolen, og jeg skal ha prøvemuntlig! Jeg skal også ta opp noen opptak til podcasten denne dagen. Når jeg kommer hjem må jeg øve på prøvemuntlig i spansk!

Onsdag

Denne dagen har jeg prøvemuntlig! Jeg gruer meg litt men det skal nok gå bra. Etter skolen skal jeg på jobb, der jeg også bruker å øve på heler så dette blir gøy!

Torsdag

Denne dagen skal jeg filme veldig mye på skolen til filmprosjektet jeg har. Når jeg komemr hjemme jeg rediger Edet jeg skal og levere førsteutkast. Forhåpentligvis har jeg også fått videos og bildene til finalenslik jeg kan se på de og levere de!

Fredag

På fredag er det endelig finaleuttak! Jeg skal på skolen først, så skal jeg jobbe. Men når jeg kommer hjem skal jeg fine fram popcornet og se på alle sine introduksjonsvideoen, det blir gøy!

----

Til helgen er jeg veldig usikker på hva jeg skal, men regner med at jeg kommer til å sitte spent å vente på om jeg har kommet videre eller ikke!

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

tlf: 97435364

instagram: stephanylarosa

email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Voiceover kaos!
Slik har jeg gjort det!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på