fbpx

Takk til alle som følger med på bloggen min!

I dag ønsker jeg å rette en stor takk til dere alle! Dere er essene mine, og uten deres utrolige støtte og engasjement, ville min reise i Miss Norway 2023 aldri vært den samme. Jeg er fylt med dypt takknemlighet og ydmykhet når jeg tenker på hvor langt vi har kommet sammen. Fra øyeblikket jeg startet denne bloggen, har jeg alltid ønsket å dele mine drømmer, mål og erfaringer med dere. Jeg har blitt overveldet av den enorme støtten og kjærligheten dere har vist meg. Hver kommentar, hvert delt innlegg og hvert oppmuntrende ord har betydd verden for meg. Dere har gitt meg den ekstra motivasjonen og selvtilliten jeg trengte for å stå frem i rampelyset og ta del i denne utrolige konkurransen. Miss Norway 2023 har vært en utrolig reise så langt. Det har vært en reise fylt med spenning, utfordringer og personlig vekst. Men gjennom alle disse øyeblikkene har jeg aldri følt meg alene. Dere har alltid vært der, og deres trofasthet har vært en uerstattelig kilde til inspirasjon for meg. Fra tidlige morgener med photoshoots, lange treningsøkter og forberedelser til de ulike utfordringene, har deres oppmuntring gitt meg styrken til å fortsette å kjempe.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Analfabetisme, og hvordan bekjempe det
Fulltidsstudent og Miss Norway

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på