fbpx

Thank you for never giving up on me !

Dette innlegget er til alle dere der ute, som har gitt meg støtte i denne konkurransen. Å være i en beauty pageant er mye mer utfordrende enn folk faktisk tror. Det er ikke bare å melde seg på, gå på en scene og se bra ut; det er mye mer forarbeid før man kommer seg ut på scenen. Jeg kommer til å skrive videre om forarbeidet i senere innlegg.  

 

 

Når man deltar i en skjønnhetskonkurranse, er man selvfølgelig nødt til å vise litt selvdisiplin. Men det som også er veldig viktig, er å ha et support-team som hjelper deg med alt ifra fotografering, sponsing og medieomtaler. Det er definitivt noe som får meg til å kjempe og holde meg i gang. Jeg leser igjennom alle kommentarer og meldinger jeg får på sosiale medier. Jeg blir så glad når jeg føler at andre mennesker heier på meg. Det setter jeg så inderlig stor pris på (Thank you for being Awesome!).

 

 

Jeg vil også dele gleden jeg følte da jeg så at Mr. International 2002, Dean Kelly og Miss universe 2005, Natalie Glebova, kommenterte en post av meg på facebook. Disse to personene har jeg fulgt veldig lenge. Natalie Glebova har skrevet en bok den heter «I Am Winnning». Og Dean Kelly har startet et eget firma som heter Travelbook. At 2 slike inspirerende mennesker har troen på meg, gjør meg 100 prosent sikker på at jeg har tatt det riktige valget her.

  

 

Det er så mange fantastiske gode mennesker der ute, jeg er svært takknemlig for dere alle! Slike ting som dette får meg til å innse hvor gled jeg er for at jeg tok valget å delta i Miss Norway 2019!

 

Dette er meldinger jeg har fått på Forskjellige sosiale medier! 

Jeg må også takke de fantastiske fotografene, som bruker sin fritid til å ta så mange fine bilder av meg (min høyeste takknemlighet for deres fantastiske innsats!) Så har jeg vært så heldig og blitt sponsa av lokal bedrift. Jeg fikk også en helside i lokalavisa. Det betyr utrolig mye for meg at dere alle har troen på meg i konkurransen. Jeg er veldig heldig som har dere som mitt team og support. Min dypeste takknemlighet for all deres hjelp! Om jeg står på senen i finalen, vil jeg at dere skal vite at dere er en stor grunn til at jeg står der!

Xoxo: Nina Bye

 

 

 

 

Takk til:

Nobra Foto

Marta Murawska

Innherred

Salong E6

Til alle dere der ut som har troen på meg!

Dere alle er fantastiske! <3 

 

Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette,  send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller min facebook side Nina Bye - reisen til miss norway 2018 så hører du fra meg snart!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En pause fra hverdagen
Nikita - Hvor finner du meg?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på