fbpx

Trønder-Avisa

Da kan jeg endelig meddele at jeg har blitt finalist i Miss Norway 2019. I går var jeg i Trønder-Avisa igjen, og det at de tok kontakt med meg, kom som en stor overraskelse og var meget uventet. Men for all del, det skal jeg absolutt ikke klage over, for det er veldig morsomt at avisene følger med på min fantastiske reise i Miss Norway.

Og jeg må takke journalisten Pia Marie Lerseth, for en meget fin artikkel. Jeg setter stor pris på all pressedekningen jeg får. Det er veldig viktig for oss som er deltagere, så vi får spre budskapet lengre enn kun på Miss Norway bloggen. 

Siden jeg ikke var klar over dette intervjuet så fikk jeg desverre ikke tak i avisa når det kom ut. men her er linken til intervjuet: https://www.t-a.no/kultur/2019/05/14/Til-finalen-i-Miss-Norway-19036592.ece?fbclid=IwAR0x5PEWrcJ_hmb-bKueLRFiL9Q6V8Y3gAvVRfXoWtGfXCboAFtC3aKt0sg

Ønsker du å stemme på meg som folkets favoritt, skriver du ”Missu 7” og sender til 1963. Per stemme koster 20kr. Jeg vil takke alle som allerede har stemt på meg.

Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette,  send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller min facebook side Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019 så hører du fra meg snart!

Mini øya 2019
Gjør noe bra for noen andre enn deg selv
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på