fbpx

Denne uken

74300406_1504021136403627_6356912929383645184__20191103-184801_1

Hei dere, og god morgen!

Her er min uke!

Ukens favoritt film

Jeg har jukset litt å sett årets første julefilm. Julen er helt klart noe av det koseligste jeg vet, og det finnes så mange fine julefilmer. Den jeg så het «finding santa». Anbefales virkelig! 

Ukens sang

Hm, denne er vanskelig, men tror den nye favoritt sangen min er «sunnanvind» av Mares. Den sangen er bare helt nydelig. Jeg blir bare i kjempe godt humør av den. 

Ukens hendelse

Det har vært en rolig, og fin uke. Jeg har jobbet nesten hele uken, og har jobb helg nå. 

Men forrige uke bestemte jeg meg for at det er på tide å flytte ut. Så om en måned flytter jeg til en veldig fin enebolig i sentrum, med en venninne. Det blir så koselig, og noe jeg gleder meg til. Så ukens hendelse var når jeg kjøpte mitt første møbel! På torsdag kjøpte jeg et spisestuebord. Det ble kjempe fint, og passet godt inn i leiligheten. 

Ukens tanke

Ukens tanke må nok være at jeg må slutte å handle klær... jepp, jeg handler MYE klær. Nå må jeg begynne å bruke det jeg har, og selge/gi bort det jeg ikke bruker. Når jeg flytter tenkte jeg å ta en skikkelig runde å finne ut hva jeg vil ha, og ikke. 

Ukens cravings

Huff, denne uka har jeg hatt så lyst på surt godteri.. jeg har hatt skikkelig cravings på alt søtt, og surt. Jeg prøver å være sunn, men er lov å unne seg noe godt inni mellom😝

Ukens restaurant

Det må være Delicatessen, her i Fredrisktad. Nydelig mat, flott utsikt, og flinke servitører. De har tapas retter, og det ligger på bryggepromenaden vår. Var der å tok en kaffe med noen venninner her om dagen.Er du i Fredrikstad bør du prøve det ut! 


Håper dere hadde en fin uke! 
Vil DU, eller vet du om noen som vil være min sponsor? Send meg en Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Jeg spiser i en kirke
Årets varmeste dag!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på