fbpx

Vaffelkos!

IMG_6143

I dag har jeg lagd vafler for hele familien :)

    

Men siden jeg har gluten allergi ble det glutenfrie vafler på hele gjengen, og tro det eller ei de syntes faktisk de glutenfrie nesten var bedre enn vanlige. Og selvfølgelig måtte vi ha litt kaffe ved siden av. Familien liker å ha på syltetøy og enten rømme eller krem. Ja syltetøy er godt på og kremen tar jeg heller i kaffen hehe. Men måten jeg liker å spise vafler på er enten bare som de er, eller... kall meg rar om du vil men jeg liker å spise vafler med smør, brunost og rosiner på.

 

Hva liker du å ha på vaflene?

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Insta: nikkismissnorwayadventure

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Photoshoot: Sneak Peek
Sammen mot depresjon & angst

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på