fbpx

Sammen mot depresjon & angst

 • I dag vil jeg snakke om et viktig tema som berører mange av oss på en eller annen måte i livet: depresjon og angst. Disse usynlige kampene kan være overveldende og isolerende, og det kan være vanskelig å se en vei ut av mørket når man står midt i det. Men det er håp! og det er viktig å huske at du ikke er alene.

  Først og fremst vil jeg si til deg som leser dette: du er verdt det. Uansett hvor mørkt det kan føles nå så blir det bedre. Du er sterkere enn du tror, og du har ressurser og støtte rundt deg som kan hjelpe deg med å komme gjennom dette. Ikke vær redd for å nå ut og be om hjelp hvis du trenger det. Du fortjener absolutt å føle deg bra om deg selv og din plass i verden.

  For de av dere som ikke sliter med depresjon eller angst, er det viktig å være medfølende og støttende overfor de rundt dere som mulig gjør det. Ofte kan bare en vennlig gest eller et lyttende øre være til stor hjelp for noen som sliter. Vis omtanke, vær tilstede og vær villig til å være en støtteperson når noen trenger det.

  Det er også viktig å huske at vi alle har en rolle å spille i å bryte ned stigmaet rundt mental helse. Ved å være åpne og ærlige om våre egne erfaringer og følelser kan vi bidra til å skape et mer støttende og inkluderende samfunn der det er akseptabelt å be om hjelp når man først trenger det.

  Sammen kan vi utgjøre en forskjell. La oss løfte hverandre opp, støtte hverandre og spre kjærlighet og medfølelse til de som trenger det mest. Du vet aldri hvor stor innvirkning du kan ha på noen ved å vise omsorg og være en støtteperson i deres liv. Så la oss stå sammen mot depresjon og angst. La oss være lysglimtet i mørket for hverandre. Og la oss huske at selv i våre mørkeste øyeblikk er det alltid håp for bedre dager fremover!
 • Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Gjerne ta kontakt over mail:

  christina.bell.eriksen@gmail.com

  Du finner meg også på Instagram & TikTok & Facebook

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Vaffelkos!
15 ting du kanskje ikke visste om meg

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på