fbpx

Sivilingeniør og deltager i Miss Norway 2023 <3

Ønsker du å være min sponsor eller behøver du en modell, gjerne ta kontakt: Charlottemarie_94@hotmail.com

Godhet!

Screenshot_20230803_132833

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

Godhet er en så utrolig fin og god ting. Det å vise godhet, spre godhet, varme og kjærlighet. Jeg snakket litt med min mor igår, hun er et helt utrolig fint og godt menneske, og min søster, og tante. Alle sammen kvinner i ulike aldre, men like fine både på innsiden og utsiden. Vi møttes igår, og jeg vil bare si at jeg er så utrolig takknemlig for disse gode menneskene rundt meg. Jeg begynner nesten å gråte litt fordi de betyr så utrolig mye for meg. For noen utrolig herlige mennesker! 

Alle disse menneskene kommer på finale showet på lørdag, og da håper jeg også at dere utrolige fine og herlige mennesker, også kan føle på denne gode og positive energien <3

Lots of love - fra Charlotte

458 Hits

Utsikten fra hotellet!

Screenshot_20230804_102004

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

Dette hotellet er jo helt rått!

Igår møtte jeg mamma på tog stasjonen i Oslo før vi tok turen videre til Holmekollen.

Da mamma sa at "nå må du gå 900 meter i oppoverbakke" trodde jeg såklart at hun køddet, hehe. Men det gjorde hun ikke. Det var rett og slett DEN GEDIGNE bakken foran oss som vi måtte gå opp. Etter litt pust og pes kom vi endelig frem, og med DEN utsikten kan jeg ikke akkurat klage. Hotellet var selvlysende og veldig fint å se på i mørket. Helt utrolig nydelig og fint! :)

Ovenfor og nedenfor kan du også få se to av de herlige bildene.

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

380 Hits

Frihet!

Screenshot_20230804_100839

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

Er det noe vi er kjent for her i Norge, så er det å være et fritt land med mye frihet. For oss nordmenn er det veldig ofte en selvfølge, men vi er egentlig helt utrolig, fantastisk heldige som har det slik vi har det. Vi kan gå ut døren og ut i naturen i full fred og ingen fare. Det er egentlig helt utrolig nydelig at vi har det slik. Det er vakkert!

Hvilke frihets muligheter er det du er takknemlig for å ha i ditt liv?

Kanskje du er takknemlig for at du har friheten til å gå på skole? Friheten til å mene og si akkurat det du vil, med noen fornuftige begrensninger? Det kan være så mangt. 

Jeg er selv er veldig takknemlig for at jeg for oppleve frihet i vår vakre natur. Tusen takk fine, gode Norge!

347 Hits

Tittei - da var jeg stått opp!

Screenshot_20230804_100305

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

Som tidligere nevnt så er jeg jo da et lite sove dyr som liker å sove lenge på morgenen. Idag måtte jeg sette på alarm slik at jeg skulle våkne, og det fungerte jo veldig greit. Jeg har en tendens til å slumre alarm klokken litt, men bruker alltid møte opp på tiden. I dette tilfellet måtte jeg rekke å komme meg ned å spise frokost, så her gikk det unna!

Frokosten var kjempegod og måltidet veldig friskt og ferskt. Er det noe jeg elsker på frokost buffeten så er det de små shotene de lager med smoothie - i dette tilfellet ingefær shot! Super sunt og en oppkvikker på morgendagen.

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

546 Hits

For et nydelig fjell!

Screenshot_20230803-235848_Gallery

Fotograf: Brita Haraldstad Wathne

Dette fjellet var bare så utrolig nydelig. Er det noe Norge er kjent for så er det jo høye fjell. I dette innlegget er jeg nettopp ankommet hotellet og skal snart til å sove. 

Det som var så unikt med dette fjellet var den gul-blå fargen som skapte nyanse i det gråe fjellet. Det skapte litt liv og energi på et sted hvor det så ut som det var litt livløst, og det er jo en veldig fin tanke å ha. 

Hotellet var også veldig fint. Og er det noe jeg gleder meg til i morgen så er det frokost! Jihu! Frokost er jo en av de viktigste måltidene i løpet av dagen etter en lang natts søvn.

God natt, kjære, fine lesere. Håper dere får sovet godt <3

Fotograf: Charlotte Marie Høivold 

308 Hits

Hva er vel livet uten kreativitet og kunst?

Screenshot_20230803_100646

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

I Norge har vi et veldig kulturelt liv hvor vi støtter oppom lokale kunstnere, noe jeg syntes er helt fantastisk. Eller hva tenker du? Det er ofte kreativitet og evnen til å tenke nytt som driver det norske samfunn fremover. Viktigheten av å være nytenkende og skapende er helt enorm! 

Jeg syntes jo da bildet var litt gøy, da du kan for eksempel se nede på min høyre hånd så ser det ut som den kommer ut av en blomst, eller deler av en sommerfugl. Det ser også ut som om jeg er en trestamme blant fire andre sorte trær.

Fantasien setter aldri grenser.

Ønsker du å stemme på meg kan du sende en eller flere sms med tekst MISSU 5 til nummer 2401.

294 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på