fbpx

Godhet!

Screenshot_20230803_132833

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

Godhet er en så utrolig fin og god ting. Det å vise godhet, spre godhet, varme og kjærlighet. Jeg snakket litt med min mor igår, hun er et helt utrolig fint og godt menneske, og min søster, og tante. Alle sammen kvinner i ulike aldre, men like fine både på innsiden og utsiden. Vi møttes igår, og jeg vil bare si at jeg er så utrolig takknemlig for disse gode menneskene rundt meg. Jeg begynner nesten å gråte litt fordi de betyr så utrolig mye for meg. For noen utrolig herlige mennesker! 

Alle disse menneskene kommer på finale showet på lørdag, og da håper jeg også at dere utrolige fine og herlige mennesker, også kan føle på denne gode og positive energien <3

Lots of love - fra Charlotte

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Menneskehandel i Nepal og Norge
Finale 5. august. Hektiske og spennende dager i Os...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på