fbpx

Finale 5. august. Hektiske og spennende dager i Oslo

Hektiske, men utrolig spennende dager her i Oslo. I dag står øvelse for tur før den store finalen i Miss Norway 2023. Jeg jobber sammen med finalistene og dyktige trenere innen catwalk, skjønnhet og styling, og det er en stor ære. Vi går alle sammen for å skape en fantastisk opplevelse og kveld for det flotte publikumet vårt. Dette er virkelig dager jeg kommer til å huske godt gjennom hele livet. For en opplevelse det er, spesielt for en jente fra lille og vakre Fredrikstad! Hvis du har lyst til å stemme på meg, kan du sende MISSU 10 til 2401. Jeg vil gjerne takke på forhånd til alle som støtter meg. Foto. Meisal Foto Foto. Meisal Foto Dersom du er interessert i å jobbe sammen med meg, ta gjerne kontakten per e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Godhet!
Utsikten fra hotellet!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på