fbpx

Hei.

Mitt navn er Jane Veronica og jeg holder til i Oslo. Jeg gleder meg til å ta dere med på denne reisen i konkurransen om å bli Miss Norway 2021. Her kommer jeg til å dele innblikk fra hverdagslivet mitt og selve konkurransen. Dette blir en spennende og lærerik opplevelse som jeg kommer til å huske for livet. 

Det som opptar meg mest...

Hei.

Mitt navn er Jane Veronica og jeg holder til i Oslo. Jeg gleder meg til å ta dere med på denne reisen i konkurransen om å bli Miss Norway 2021. Her kommer jeg til å dele innblikk fra hverdagslivet mitt og selve konkurransen. Dette blir en spennende og lærerik opplevelse som jeg kommer til å huske for livet. 

Det som opptar meg mest utenom dette er blant annet mine to små hunder, yoga/trening og psykologistudier.

 

Følg meg gjerne på Instagram om dere ønsker det: Janeveroniica

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway

 

 

For kommersielle samarbeid kontakt meg på e-post: 

Janeveroniica@protonmail.com

For samarbeid med fotografer/MakeUP Artist/o.l. : 

jvz.model@gmail.com

 

More

Underskrift for etisk dyreavl

God søndagskveld. Håper helgen deres har vært fin!

Dyrevelferd står sterkt som en av mine hjertesaker, og det varmer hjertet når jeg ser flere kjemper for at dyrene skal ha det bedre. Det finnes så mange måter man kan kjempe på, og det finnes som regel alltid forbedringspotensiale for de fleste saker. En måte man kan hjelpe på er å bli med på underskriftskampanjer. Det er noe jeg har gjort flere ganger og som jeg ser har hjulpet før. Jeg har også vært med i fakkeltog mot pelsdyrnæringen oppover Karl Johan, noe jeg kommer til å huske en stund. Underskrifter er også viktig!

Nå ønsker jeg å dele en link til en nettside hvor du kan gi din underskrift og støtte dyrene som blir uetisk avlet frem her i Norge. Det er mange dyr som får smerter og fysiske problemer fordi det ikke blir tatt ordentlige hensyn når de avles frem. 

 

Her er et utdrag fra nettsiden, 18.04.2021:

"I dag avles mange familiedyr frem til å se søte ut, og til å likne på menneskebabyer. Vår streben etter "perfekte" dyr, går på direkte bekostning av deres helse og livskvalitet. Dette fører til at det i dag finnes blant annet hunder, katter og kaniner som sliter med ulike helseproblemer og som ikke kan utføre normale oppgaver - som å vaske seg selv, føde normalt og løpe. Dyrebeskyttelsen Norge mener at vi er langt på overtid med å ta dette på alvor.

I løpet av sommeren 2018, har Dyrebeskyttelsen Norge gjennom kampanjen "Ærlig talt" satt fokus på den uvettige avlen som skjer med våre familiedyr.

Paragraf 25 i dyrevelferdsloven stadfester at "avl skal fremme egenskaper som gir robuste dyr med god funksjon og helse". Med høy grad av innavl, medfødte smerter og kroniske lidelser, får ikke dyrene god velferd.

Det er avlsorganisasjonene og dyreholdere selv som har fått håndtere hvilke dyr som bør eller ikke bør brukes i avl. Dyrevelferden til disse individene og deres avkom er på ingen måte ivaretatt. I altfor lang tid har dette fått pågå uten kontroll, og resultatet er at mange raser nå er så innavlet og syke at de ikke har nok friske gener til å reetablere en sunn stamme."

 

Jeg har gitt min underskrift. Om du ønsker å støtte at disse lovene nevnt over blir tatt mer på alvor, slik at dyr kan vokse seg sunne og friske, uten smerter og fysiske problemer, så håper jeg du også gir din underskrift. Du kan trykke på linken under, så kommer du rett til siden for å signere.

https://www.opprop.net/underskriftskampanje_mot_uetisk_avl_av_familiedy

 

Ha en fortsatt fin søndagskveld :-)

 

Fotograf: Rhyan Elivera Olivo 

 

Samarbeid: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: Janeveroniica

Facebook:Jane Veronica - Veien til Miss Norway

  24 Hits
24 Hits

En solfylt dag

Hei og god lørdagskveld!

Jeg fikk lyst til å gi en kjapp liten oppdatering ettersom det har vært en såpass fin dag med strålende sol! Tidligere i dag ble det en joggetur i det deilige været, noe som resulterte i 7,5 km, og jeg endte opp med tidenes hodepine etterpå! Hahah, greit å ta det litt rolig selv om hodet vil mer enn kroppen ;) Men jeg har virkelig savnet å jogge, spesielt i solen, så det var godt likevel! Etterpå ble det playdate med hundene, noe som var koselig å se. Full fart rundt omkring  non stop. 

Nå nyter jeg kvelden med litt jordbær, nøtter og mørk sjokolade. Jeg har flere viktige avtaler neste uke, så forberedelser til det er allerede i gang og jeg skal bruke en del tid i helgen på det også. Jeg har bl.a. begynt å lete etter videograf til filmen jeg skal lage og har bestemt meg for hvilken fotograf jeg skal bruke til bildene til finaleuttaket i mai. Gleder meg til å sette i gang og se resultatene!

Ha en fin lørdagkveld videre!

 

Fotograf: Martin Melbye 

 

Samarbeid/Collaboration: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway

Instagram: Janeveroniica

  58 Hits
58 Hits

Catwalk kurs og mange tanker.

Hei igjen! :-)

Nå begynner det å blir en stund siden jeg tittet innom. Jeg har rett og slett måttet ta en liten pause pga. personlige årsaker. Jeg har som nevnt flyttet for ikke så lenge siden, og trivdes her ganske fort. Dessverre skjedde det flere ting under flyttingen og i etterkant som har ødelagt en del for gleden og den nye starten. Jeg har derfor prøvd å finne tid til å slappe av og prosessere ting og samtidig finne ut av veien videre, ikke minst her i Miss Norway. 

Det er viktig for meg å gjøre ting riktig, være vel forberedt og utføre oppgaver ordentlig i det jeg foretar meg. Dette er ikke bare for å være et godt forbilde, men for at jeg skal være stolt av arbeidet mitt og det jeg foretar meg. Selve deltagelsen og mine opplevelser den siste tiden har bragt opp mange typ. filosofiske spørsmål i meg som jeg ikke var helt forberedt på. 

Denne uken så var planen å dele et podkastintervju med dere som omhandler psykisk helse, men det måtte jeg i stedet ha til gode til en annen dag, ettersom det ikke var riktig tidspunkt å ta det nå, pga. at jeg må ta hensyn til omstendighetene og situasjonen akkurat nå. Mulig jeg kommer tilbake til det senere :) 

MEN, neste uke er det catwalk kurs, noe jeg gleder meg veldig til, og som jeg er spent på med tanke på flere ting. Det er i hvert fall noe å se frem til, mens jeg i mellomtiden sikkert kommer til å tenke litt mer ;)

Ha en fin lørdag enn så lenge :D

 

For samarbeid: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway

Instagram: Janeveroniica

  66 Hits
66 Hits

Negativt Testresultat

God helg!

 

Jeg har ankom Norge igjen for ca. to dager siden og har siden det catchet up på noen mail og slappet av etter noen dager i nabolandet. Til Sverige kjørte vi bil, men ettersom jeg måtte tilbake til fredag for å rekke en avtale så ble det til at jeg tok bussen over grensen tilbake. Det gikk i grunn veldig greit. Covid-19 testen ble tatt av alle på bussen og alle kom tilbake negative. Ettersom jeg var der i forbindelse med begravelse, så slipper jeg karantene også, da det er et av unntakene. 

Nå skal jeg straks delta på en presentasjon med tidligere Miss Universe deltager 2019, hvor vi får høre om erfaringene hennes derfra!

Det blir spennende. Ha en fin lørdag videre :-)

 

Samarbeid / Collaboration: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway

Instagram: JaneVeroniica

 

 

Fortsett lesing
  62 Hits
62 Hits

God morgen og nytt intervju

God morgen!
I dag våknet jeg i huset til familien i Sverige. Det var veldig godt å komme seg ut av byen litt og besøke de, men samtidig veldig trist siden vi mangler en viktig person her sammen med oss. Får gjøre det meste ut av tiden her ettersom jeg ikke vet når grensen blir åpnet igjen og jeg kan besøke de på nytt. Den eneste grunnen til at jeg har fått dratt over nå er på grunn av begravelsen.

Inspirasjonen min har stagnert noe, men jeg har likevel fått gjort en del ting, noe jeg burde si med mer enn fornøyd med. Jeg har snakket med Enebakk Avis om semifinalen og veien videre. Det var like hyggelig som sist! Tiden går virkelig fort fremover nå i vår så det er bare å henge med i svingene!

Dere finner intervjuet gjennom denne linken: 

https://www.enebakkavis.no/gikk-videre-i-miss-norway-det-er-spennende-og-larerikt/s/5-12-270942

Bilde i intervjuet er tatt av: Martin Melbye

 

 

Ha en fin onsdag! 😊

For samarbeid/spons / For collaboration: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

My Instagram: https://www.instagram.com/janeveroniica/

My Facebook: https://m.facebook.com/Janeveroniica/

 

 

 


In English:

 

Good morning!

Today I woke up in my family’s house in Sweden. It was a nice and peaceful break from the city, but sadly we are missing one important person here. I have to spend the time here well  with the rest of the family, because I don’t know when I can come back again since the borders are originally closed. The only reason I’m allowed here now is because of the funeral.

Unsurprisingly, my inspiration has fallen a little lately, but I still managed to get some work done, which I should be very satisfied with. Yesterday I had a short friendly interview with another local newspaper. The link is further up in this post.

Have a nice Wednesday 😊

 

 

 

  80 Hits
80 Hits

Påskeintervju !

God mandag! 

Den første uken i nytt hjem har vært super! Jeg er virkelig glad for at jeg flyttet og merker at dette var et riktig valg. Jeg sitter og koser meg med blåbær og jordbær nå mens jeg skriver og merker at jeg skulle sittet ute i solen samtidig. 

I dag kom er et nytt intervju med meg i Indre Akershus Blad. Trykk på linken hvis du vil lese: https://www.indre.no/jane-veronica-27-pa-flyttefot-na-skal-jeg-kose-meg-pa-kjokkenet/s/5-25-340253

 

 

 

I intervjuet snakker jeg litt om flytting, påsken og planer videre! Alltid like koselig å bli intervjuet av de :-) Håper påsken har vært hyggelig og at dere har fått gjort det beste ut av den under egne omstendigheter! Vi blogges igjen :)

 

For samarbeid / For collaborations: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway

Instagram: Janeveroniica


Good Monday!

The first week in my new home has been great! I´m really happy I made the decision to move here, and feel as though it was the right choice for me. Right now I´m enjoying myself with some blueberries and strawberries, thinking I should be sitting out in the sun writing at the same time. 

Today I had a new interview in a local newspaper. Follow the link above the picture if you want to read it in Norwegian. Unfortunately there is no English version of it. In the interview I´m speaking about the moving into a new home, easter and plans forward. Always happy to be interviewed by them :-) I hope the easter has been pleasant for you and that you have done the best out of it under your own circumstances.

Until next time:)

  81 Hits
81 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på