fbpx

Mitt navn er Sandra, jeg kommer i fra Steinkjer og er 23 år. Til daglig studere jeg HR og personalledelse og jobber deltid i butikk ved siden av. Jeg har alltid hatt en drøm og å bli med på dette eventyret, og er nå spent på fortsettelsen. 

Facebook: Sandra Steen - veien til Miss Norway 2021

Instagram: sandrasteen_

Hvis du ønsker å...

Mitt navn er Sandra, jeg kommer i fra Steinkjer og er 23 år. Til daglig studere jeg HR og personalledelse og jobber deltid i butikk ved siden av. Jeg har alltid hatt en drøm og å bli med på dette eventyret, og er nå spent på fortsettelsen. 

Facebook: Sandra Steen - veien til Miss Norway 2021

Instagram: sandrasteen_

Hvis du ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på sandraasteen@hotmail.com

 

More

Slik sminker jeg mine bryn

Hei dere <3 I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg sminker brynene mine hver dag. Når jeg har denne rutinen holder de seg på samme plass hele dagen!

Produktene jeg skal bruke i dag er disse:

* Brow Soap fra Makeup Mekka (uten farge)

*Jan Thomas Fixing spray (men kan fint bruke face mist i stede)

* Lang losting brow tint fra Makup Mekka i fargen ash blonde

*Bryns børste

Det første jeg gjør er å spraye litt fixing spray på brow soapen, videre tar jeg ganske mye produkt på bryns børsten og jobber det inn i brynene.  

Videre fyller jeg inn brynen med brynspenselen for å få litt mer fylde. 

Etter jeg har fylt inn brynene, er fremdeles brynene lette og arbeide med så da tar jeg brynsbørsten og kammer hårene i ønsket retning. Videre bruker fingrene for å presse de ned, slik at de holder fasong hele dagen. 

Sånn ble det ferdig resultatet, håper dere har en flott dag videre <3

 

 

  142 Hits
142 Hits

Hektisk periode

Hei alle sammen, håper dere har en flott dag <3

Dagen i dag har jeg brukt på bachelor skriving, og tatt meg en joggetur ute i finværet. Det er mye hjemmeskole for tiden, derfor er det så fint å få bevegd seg litt før man setter seg ned med skole. Har nå kun en eksamen igjen, også bachelor oppgaven før jeg er helt ferdig med studiet mitt. Jeg synes tre år på studier har gått veldig fort. I dag fikk jeg to pakker som jeg har bestilt i posten. Har bestilt meg noen klær som jeg skal bruke på bildetaking frammover, så var eldig fornøyde med de. 

Klem <3

 

 

  63 Hits
Emneord:
63 Hits

Min påske

Hei! Håper dere har hatt en fin påske <3

Jeg har nå kommet hjem etter en etterlengtet påskeferie hjemme til foreldrene mine. Det var kjempe koselig og se de igjen, og det er mange måneder siden sist jeg så de. Vi har gått mange turer i det fine været og baket en del. Selv om jeg hadde en liten ferie, satt jeg mye med skolearbeid ettersom det nærmer seg bachelor innlevering og eksamen. Det er nå en krevende tid for oss alle, og en ensom tid for oss studenter som har hatt mange måneder med hjemmeskole og lite kontakt med medstudenter. Jeg tror det er mange studenter som føler det samme som meg akuratt nå. Men med gode rutiner og planlegging av studiehverdagen, gjør jeg mitt beste for å holde studie motivasjonen oppe.

Det er nærmer seg nå catwalk kurset, noe jeg gleder meg veldig til! 


Gjensynsglede <3 er mange måneder siden jeg har sett foreldrene mine sin hund Lizzi

Her baket jeg cookies med sjokoladebiter. 

 

Håper dere har en flott dag videre <3

Klem 

  98 Hits
98 Hits

My birthday

Hei dere!

Jeg ønsker dere alle en god påske. Jeg ville bare komme med en oppdatering til dere. Jeg fyller 24 år i dag på selveste aprilsnarr dagen 1.april. Grunnet korona så blir det dessverre ingen stor feiring av bursdagen min, men det kommer til å bli hyggelig uansett. Jeg har desseverre ikke vært så aktiv på bloggen forrige uke grunnet eksamensperiode, bachelor skriving og jobb. Men nå er jeg tilbake <3

Jeg gleder meg masse til catwalk kurs som kun er om noen uker! Så nå er det for meg å fortsette å øve i 12 cm hæler. 

Ønske dere en strålende dag videre <3

Klem 

 

 

  216 Hits
216 Hits

Videre i semifinalen!

Hei dere <3

I går fikk vi svarene vi har ventet i spenning på. Vi fikk listen med deltageren som har kommet videre til semifinalen i Miss Norway 2021, å jeg kan meddele at jeg er en av de!

(Fotograf: Tove Hellesvik)

Jeg ble utrolig glad, og ser virkelig fram til fortsettelsen på dette eventyret. Det er mye som skal skje framover og planlegges, både veldedighetsarbeid, sponsoravtaler og presseoppslag. Om ikke så lenge skal vi deltagerne delta på catwalk kurs, så det blir gøy! Så nå er det bare for meg å øve i høye hæler framover. Det nærmer seg også eksamensperiode for min del, så det er om å planlegge godt framover. 

Jeg vil også si gratulerer til de andre semifinalistene<3

Håper dere har en fin dag videre.

Klem 

  274 Hits
274 Hits

Mine bilder til semifinaleuttaket

Om bare få dager er det allerede semifinaleuttak, og jeg er veldig spent! For noen uker tilbake hadde jeg min aller første photoshoot. Dette var noe jeg har sett frem til lenge, og jeg synes det var en veldig fin erfaring å ta med seg videre. Fotografen min heter Tove Hellesvik, jeg ble veldig fornøyd med hvordan bildene ble. Til uttaket skulle vi ta bilder i cocktailkjole, idrettsantrekk, fritidsantrekk og portrett. Det har virkelig vært gøy å få muligheten til å bli med på en så flott konkurranse, og jeg håper bildene mine kan ta meg videre til finalen <3

Håper dere har en fin dag videre <3

Klem Sandra 

 

  647 Hits
647 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på