fbpx

App for rydde aksjoner!

Hei alle sammen!

Idag tenkte jeg å fortelle dere om en av de viktigste appene jeg bruker, en app som er mere enn bare en app; nemlig strandryddings appen Rydde! 

Dette er en app jeg har brukt mere eller mindre aktivt i over ett år nå, og har vært ett sted jeg har funnet mange av mine rydde aksjoner på gjennom denne perioden. På appen Rydde kan man lett finne rydde aksjoner nær deg, opprette egne ryddeaksjoner, melde fra om områder som kunne trengt rydding, få en oversikt over forskjellige rydde arrangementer og utrolig mye mere. Dette er ett fantastisk sted å starte om man ønsker å engasjere seg i rydde aksjoner, om dette så er en eller flere ganger. Appen har vært med å revolusjonere rydde aksjoner over hele landet, og vært en måte å få samlet alt relatert i en og samme app. 

På Rydde appen kan du:

  • Opprette ryddeaksjoner frem i tid
  • Registrere ryddeaksjoner i fortid
  • Melde deg på fremtidige ryddeaksjoner
  • Registrere avfall du selv har ryddet
  • Melde inn forsøplede områder
  • Melde inn større forsøplings gjenstander
  • Melde inn båtvrak 
  • Melde inn strandinger (døde dyr som for eksempel hval, sel og sjøfugl)
  • Gjøre om et innmeldt forsøplet område til en ryddeaksjon 

Appen gir alle muligheter du kan trenge, og viser i tillegg hvor du selv kan hente gratis rydde utstyr og hvor spesielle avfalls søpler er plassert på kartet. Appen er utrolig lett å bruke, og er lett å finne ved å søke Rydde på Appstore eller lignende.

Foto: Simon Diamond Photography

Nærmest alle rydde aksjoner som blir organisert i samarbeid med Hold Norge Rent finner du i denne appen, noe som også snart vil inkludere mine egne rydde aksjoner jeg skal holde med min organisasjon Greener Footprint. 

Om du ønsker å begynne å engasjere deg i rydde aksjoner, eller bare teste det ut en gang, så vil jeg virkelig anbefale deg å laste ned Rydde! Jeg har vært utrolig fornøyd med denne appen, og som sagt har jeg brukt denne en hel masse, så dette er virkelig en app jeg kan anbefale ❤

Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Misslillysoee@gmail.com, eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hvorfor feirer vi Pride?
24-timers tur for finalekjolen!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på