fbpx

Beauty Camp 2024!

Hei beste dere♥

Da var beauty campen over, og som jeg koste meg! Det var super stas å endelig få deltager sashen vår, og gå igjennom alle koreografiene. Nå føler jeg konkurransen virkelig begynner å bli ekte. Det er en spennende måned i vente med mye trening og øving til finalen. Det er så mye som skal på plass før finalen 9. august. Både kjoler, sko, ansiktsuttrykk, holdning og ikke minst å øve på 12 (!) cm høye hæler. Jeg må innrømme at jeg ikke har gått så mye på hæler før denne konkurransen, og iallfall ikke så høye. Så det er kanskje min største utfordring, men jeg tar utfordringen og er innstilt på å øve hver dag fremover. Jeg har allerede en plan om kjoler og bikini. Det blir så gøy!

Jeg legger ved noen bilder fra Beauty Campen under her:

I dag kom jeg opp i historie muntlig eksamen - ikke akkurat det jeg håpet på, men det skal nok gå fint. I morgen får vi vite hvilke tema vi skal ha om, så dagen i dag går til å se over alle kapitlene i boka. Så de neste dagene går til mye øving, hehe.

Ønsker du å samarbeide med meg, eller kjenner du noen som kunne vært interessert? Send meg gjerne en melding på sosiale medier, eller e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram og Facebook: @nataliesamuelsen 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Sove? Det kan vi gjøre når vi kommer hjem!
Beauty Camp 2024!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på