fbpx

Kakesalg for vanskeligstilte i Moldova

Hei alle sammen!

Idag har vært litt av en dag, og idag har jeg har vært involvert i 2 forskjellige frivillige arbeider! Den første er ett kakesalg i Kristiansand organisert av Love Europe, ett kakesalg hvor all inntekten går til mat, klær og husreparasjon for vanskligstilte mennesker i Moldova. Om noen uker skal en gruppe med ungdom og voksne reise fra Kristiansand til Moldova, for å gi resurser som trengs der nede, og gi en hjelpende hånd der det trengs. For å få til dette trenger de penger, og har derfor nå organisert 2 kakesalg for å samle inn penger til dette formålet.

Det er ungdommene som reiser som står for selve kakesalget, men de trengte folk utenom reisefølget til å stille med kaker og plakater for salget. Jeg meldte meg opp som frivillig for kake baking og plakat laging, og brukte de siste dagene mine i Kristiansand forrige uke på å lage alt dette.

Jeg hjalp til med å lage flere av plakatene som ble brukt, og lagde en Daim-iskake for kakesalget. Jeg lagde iskake da den kunne holde seg fin i frysen frem til salget, da jeg skulle lage kaken noen dager før selve salget. Dette var første gang jeg lagde en iskake, men heldigvis gikk bakingen helt fint. Moren min stod for leveringen av kaken til salget idag, og fortalte meg at kaken hadde holdt veldig fint i frysen, og kaken min hadde blitt helt spist opp under salget. 

Idag gikk det andre kakesalget av stabelen, og kaken min ble solgt under dette salget (Den hvite på første bilde). Dette kakesalget er unikt fra andre kakesalg, da det ikke var noe satt pris på noen av kakene. Prisen for ett kakestykke var så mye du selv måtte ønske å betale, om dette så er 50 eller 500 kr. De har brukt mye tid på å forklare til gjestene hva pengene går til, og oppfordret dem til å betale så mye som de ønsker, og har mulighet til. Nå etter å ha holdt begge kakesalgene for Moldova initiativet, har de endt opp med å tjene inn hele 45 000kr!!! Dette er ett enormt bra resultat, som garantert vil endre flere liv nede i Moldova om noen korte uker til!

Jeg er enda i Oslo etter Beauty campen som ble avholdt igår, og tenkte å bruke muligheten å ta nok en tur innom NUUG! Jeg jobbet først frivillig for NUUG tilbake i April, hvor jeg hjalp med installering av data programmet SkoleLinux på PCer som skal sendes til skolebarn i Ukraina. Du kan lese mere om min forrige tur til NUUG og hva de driver med i DETTE INNLEGGET

Denne gangen jobbet jeg mere med sletting av nyhentede PCer, og noe installering av programmet skoleLinux. Det å jobbe på NUUG er alltid like spennende, da dette er en av de få situasjonene jeg kan være litt PC smart. Jeg er lagt ifra ett PC geni, men med hjelp av NUUG sine fremgangs maler, kan selv jeg installere programmer og kode! Det å vite at disse PCene også vil gå til ett enormt godt formål, og endre ett barns liv i Ukraina, er derimot den største motivasjonen av dem alle. 

Igår deltok vi som sagt på årets Beauty Camp, og fikk endelig utdelt sashene våres! Jeg har virkelig gledet meg til å kunne begynne å bruke denne, og ha den med meg på aktiviteter jeg gjør relatert til konkurransen. Så da føltes det bare riktig å bruke sashen, og knipse mitt første bilde med dashen som frivillig på NUUG! Jeg skal samarbeide med NUUG litt fremover også, og jobbe mot å få PC donasjoner som de kan klargjøre og sende videre til Ukraina. Dette ser jeg veldig frem til, og en god sak jeg virkelig ønsker å støtte på alle måter jeg kan!

 

Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Misslillysoee@gmail.com, eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Beauty Camp 2024!
Endelig var beauty campen her!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på