fbpx

Endelig var beauty campen her!

Hei alle sammen!

Denne helgen hadde vi endelig den lenge etterventende beauty campen! Dette var vårt andre i person kurs, og siste gang vi møtes før finale helgen! Dette kurset har jeg sett frem til i lang tid nå, og dagen levde virkelig opp til alle forventninger. Nå har jeg ventet i spenning på å få bildene som ble tatt løpet av dagen, og nå er de endelig komt, så jeg kan endelig dele dem med dere!

Hovedfokuset for beauty campen var å bli introdusert for finaledag planen, og øve inn program og koreografi som skal brukes på selve finalen. Vi gikk gjennom alle de forskjellige gå-stilene, mulige poseringer, hvor vi skulle gå når, og mye mere. Julie Marie (Miss Norway 2023) og Miss Norway catwalk coach Klara stilte som coacher for dagens kurs, og var helt strålende lærere! De har begge ett godt øye for detaljer, noe som virkelig kommer til god nytte i kurs som dette. Jeg blir alltid så imponert av spesiellt Klara sine ferdigheter som lærer, da hun på magisk vis klarer å huske på individuell Feedback for hver person, og skimter utrolig raskt om man gjør noe som burde endres på under catwalken. 

De ledet oss gjennom de forskjellige walkene vi skal gjennom under finalen, og ga oss masse tips for hvordan stråle i hver av rundene. Vi skal gå 5 forskjellige runder under finalen, i 5 forskjellige antrekk. Hver walk har ett unikt strekk ved seg, så her handler det om å ha god oversikt over hva som skal til de de forskjellige rundene.

Vi holdt på i timesvis med catwalk trening, og fikk virkelig testet ut utholdenheten vår i heler! Hver runde med de forskjellige gangene skulle gås gjennom flere ganger, slik at vi alle skulle gå derfra med full oversikt over hvordan finale dagen vil se ut. Nå føler jeg at jeg har veldig god oversikt over hvordan finaledagen skal gå, og klar for å forberede meg mot finalen.

I lunsj pausen hadde vi møte med hun som vil stå ansvarlig for hår og sminke under finalen, og deltok på dommer intervju med Celine Herregården (Miss World Norway 2017) og Kaja Kojan (Miss Universe Norway 2017). Under intervjuet stilte de oss diverse unike spørsmål, for å bli enda mere kjent med hver og en av oss. Dommer intervjuet var veldig hyggelig, og føltes utrolig trygdt ut med Kaja og Celine i intervju stolene. Dette er to virkelige flotte damer, som det var veldig hyggelig å få møte igjen.

Etter catwalk treningen var det endelig tid for at vi skulle få sashene våres! Det å endelig få sashen min har vært så utrolig spennende, og vært ett høydepunkt for meg i denne reisen. Jeg føler meg så stolt og takknemlig for å få lov til å ha denne muligheten, og til å være med på årets sesong av Miss Norway ❤

Klara Szalai (Miss Norway Catwalk coach) og Julie Marie, Miss Norway 2023

Så etter sashene var utdelt og alle hadde skiftet var det tid for photoshoot! Her tok vi individuelle bilder, bilder med Julie Marie og Klara, og bilder med hele gjengen. Det var utrolig koselig å ta alle disse bildene, og snakke med de andre jentene imens vi ventet på vår tur. Man kunne merke hvor stolte vi alle var over å ha fått sashene våres, og stas over å endelig få være her på Beauty campen. 

Bilde av alle årets deltagere, med Klara og Julie Marie

Se så fin gjeng vi er da! Det var en utrolig hyggelig dag, men mange utrolig flotte mennesker. Nå er det bare 2 måneder igjen til finalen, så vi har heldigvis en del tid igjen i denne reisen. Dette markerer ett nytt kapittel i denne reisen, og jeg gleder meg vilt til disse neste månedene, og ikke minst til å også følge med på hva alle de andre jentene vil gjøre! Dette er virkelig en utrolig flott gjeng med jenter, som jeg er så glad for å gå inn i finalen med ❤

 

Alle bilder er tatt av Knut Yrvin

Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Misslillysoee@gmail.com, eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Kakesalg for vanskeligstilte i Moldova
Beauty camp 2024

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på