fbpx

Beauty camp 2024

Gruppebilde - Miss Norway finalister 2024

Hei alle sammen ❤︎

På lørdag var jeg på beauty camp sammen med samtlige Miss Norway finalister, på Teknologihuset - Rebel (Oslo). For meg var dette en svært hektisk dag som starter allered kl 03:50. Etter å sminket meg opp og fått i meg en enkel frokost, bar turen til Flesland, i Bergensregnet. Til tross for uværet opplevde jeg minimal turbulens, og det var til og med sol over skyene. Problemene startet først nede på bakken da jeg kjøpte en togbillett og oppdaget at jeg var helt alene på perrongen. Det viste seg at jernbanen var under vedlikehold og alle tog fra Gardemoen var kansellert frem til midnatt! Etter å ha tatt en runde på flyplassen fant jeg en buss som gikk direkte til Oslo S, og heldigvis aksepterte selskapet togbilletten min. På bussen grugledet jeg meg masse, ikke lite takketvære tidspresset. Jeg er heller ikke veldig kjent i Oslo så jeg stresser nesten alltid med offentlig transport. Da jeg kom frem til Oslo S innså jeg at jeg ville ikke komme frem i tide. For å komme til Rebel måtte jeg ta toget fra Oslo S til Nasjonaltheateret, og derfar spasere - og Beauty Camp startet hvert øyeblikk! Jeg er aldri sent ute ellers, så i panikk fikk jeg øye på en flokk med taxier og bestemte meg for å hoppe inn i den som så billigst ut. Taxien fikk meg til Rebel på under 10 minutter, takket være lite trafikk og mange grønne lys. Av en eller annen grunn ville ikke kortet mitt lystre da jeg skulle betale, men i Oslo tar de Vipps. Det endte med at jeg ankom Beauty camp i slutten av innledningen, jeg hadde ikke gått glipp av noe kritisk informasjon (takk og lov).

Undervisning med Klara Szalai. 

Trans pride flagget blir et sjal under catwalk.

Under Beauty camp ble det mye drilling av koreografi på scenen. Catwalk er som sagt en stor del av finalen og i år er ikke et unntak! Vår coach Klara Szalai er svært dyktig og hun holder et godt øye med alle finalistene. Etter en stund fikk jeg ganske såre føtter (stiletter var ikke designet med komfort i hovedfokus), men i gjengled fikk jeg råd, positiv kritikk og stemningen var like god som sist, om ikke bedre! 

Til stede var også Julie Marie Tollefsen (Miss Norway 2023) og Knut Yrvin (pressesjef og fungerende daglig lederfor Miss Norway Organisasjonen) som både observerte og bidro under Beauty camp. Julie demonstrerte diverse catwalk teknikker og mønstre, mens Knut Yrvin fotograferte oss finalister under aktivitetene. Vi ble også intervjuet individuelt av Kaja Kojan (Miss Universe Norway 2017) og Celine Herregården (Miss World Norway 2017), som var sykt spennende! Jeg ble stilt mage interessante spørsmål og jeg følte at jeg ble tatt svært godt imot ❤︎.

Overekkelse av finalist sash.

Jeg er side om side med Julie Marie Tollefsen.

Sist, men ikke minst ble alle finalistene tildelt en finale sash av Julie Marie Tollefsen selv, som både var et stort øyeblikk og en stor ære. Å se mitt eget navn sammen med Miss Norway logoen føles helt uvirkelig, på en god måte. Da jeg skrev mitt første blogginnlegg tilbake i januar trodde jeg aldri jeg ville komme så langt som jeg har gjort. I pausen gikk jeg meg litt vill i Rebel, men rett som det var støttet jeg Julie som også var på vei til resten av Missene. Vi slo følge og etter en liten innendørs safari satte vi oss ned i en innendørs hage, i øverste etasje, og slo av en prat. Jeg fortalte Julie hvor jeg kommer fra og hvordan jeg endte opp i Miss Norway konkurransen til å begynne med. Julie ga meg en historie om henne selv og hun stilte meg flere spørsmål mens vi satt der. Jeg føler at Julie både bryr seg og er en forståelsesfull kvinne som jeg beundrer og ser opp til, både som Miss Norway og som person. Det er heller ikke hver dag man får sjansen til å sitte ansikt til ansikt med Miss Norway - dette minner meg fjernt om en opplevelse jeg hadde i Mars 2023. Endelig kom Knut Yrvin med resten av finalistene i hælene og vi avsluttet dagen med en eksklusiv photoshoot av oss finalister, sammen med Julie og Klara.  

Dagen min var imidlertid ikke over enda. Da jeg var ferdig med å bli fotografert var klokken mer enn jeg hadde trodd! I regnet skyndet jeg meg til Nasjonaltheateret - jeg hadde ikke en gang tid til å skifte etter photoshooten. Toget tok meg ikke lengre enn til Oslo S, så igjen ble det buss for tog, som kom bare en time før fløyet mitt gikk til Bergen! Jeg kunne bare krysse fingrene for at bussen kom frem i tide da dette var absolutt siste fly som gikk til Bergen. Da boarding startet var bussen enda på motorveien, men jeg fikk melding om at flyet var 15 minutter forsinket, og det var det som reddet meg. Fremme på Gardemoen kastet jeg ikke bort et sekund på å komme meg gjennom sikkerhetskontrollen der det var lang kø, men det var bevegelse. Heldigvis slapp jeg tilfeldig kontroll, men da jeg var gjennom stod det på info skjermen at gaten min holdt på å stenge! For å gi et perspektiv er sikkerhetskontrollen like foran gate A2 og A4. Min gate var A24, som ligger helt i den vestlige enden av Gardemoen. Jeg har ikke løpt så fort siden sist jeg var på treningsenteret, og der og da kom de timene jeg har brukt på tredemøllen virkelig til nytte! Som tilskuer kan du se for deg en Misse i rosa, baby blått og hvitt, som kommer springende gjennom vestre terminal, med sash og et trans pride flagg som flagrer bak ryggsekken? Usannsynlig, men det var akkurat det samtlige reisende fikk vitne på Gardemoen i 20:30 tiden, lørdag kveld. Jeg var blant de siste som gikk ombord på flyet og det var først da jeg sank sammen i setet at jeg endelig kunne slappe av.

For et eventyr! Nå kan jeg nyte en lang sommerferie i Kristiansand og jeg kan ikke vente til neste tur til Oslo, som er den store finalen ❤︎!   

Verdens beste gjeng ❤︎!
[Alle bildene er tatt av Knut Yrvin].

༺═──────────────────────────────────────────────────────────────────────────═

Du kan støtte meg ved å abonnere på denne siden. Da blir du blant de første som får varsel når jeg legger ut nye blogginnlegg! Du kan legge igjen din stemme ved å gi meg stjerner og/eller kommentar, på bunnen av hvert blogginnlegg ❤︎

Har du spørsmål eller andre henvendelser? Ta kontakt!  ❤︎

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ❤︎

Og du er også selvfølgelig hjertelig velkommen til å følge meg på ‬‬Instagram og Facebook ❤︎

       Foto: Knut Yrvin
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Endelig var beauty campen her!
Eksamenstider og Beauty Camp!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på