fbpx

Eksamenstider og Beauty Camp!

Hei beste dere♥

Nå er eksamenstiden godt i gang, og det er nok en spennende uke i vente. Jeg har allerede hatt skriftlig eksamen i både norsk bokmål og sidemål. Nå mangler jeg bare muntlig eksamen igjen. Det blir godt å være ferdig med videregående, og se hva tiden fremover bringer! Til alle dere andre som også skal ha eksamen, ønsker jeg dere masse lykke til. Det er viktig å huske på at så lenge man gjør sitt beste, så er det alltids bra nok. 

Allerede i morgen (lørdag 8. juni) er det Beauty Camp!♥ Der skal vi forberede oss til finalen i august og gå igjennom koreografi. Vi får også den første deltager sashen vår, så gøy! Det blir en spennende og lærerik dag som jeg har gledet meg så mye til. Jeg er spent på å se hva morgendagen bringer, og å treffe de andre deltagerne igjen. Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli en super dag!

Ønsker du å samarbeide med meg, eller kjenner du noen som kunne vært interessert? Send meg gjerne en melding på sosiale medier, eller e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram og Facebook: @nataliesamuelsen 

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Beauty camp 2024
Orlando-Tur!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på