fbpx

Orlando-Tur!

IMG_7428

Nå har jeg vært på Orlando-tur! …igjen! Jeg kostete meg så utrolig mye! Jeg fikk møte SÅ mange av vennene mine igjen og kunne nyte «Orlando tilværelsen» nok en gang. Det var godt og varmt med godt selskap. Etter "Orlando tiden" var over fløy jeg videre med flere gode venner fra Orlando til London hvor vi møtte enda flere venner og så Champions League finalen! Som jeg har nevnt flere ganger tidligere er Orlando hjemme for meg, det er et sted jeg kommer tilbake til mange ganger og jeg gleder meg allerede til neste gang!

 

Xx Nikki

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Insta: nikkismissnorwayandventure

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Eksamenstider og Beauty Camp!
Livet og kjærlighet med Celly Jane: En reise av se...

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på