fbpx

På vei til Oslo for Beauty camp!

Hei alle sammen!

Nå er det bare 3 dager til Beauty campen, så idag tok jeg turen opp til Oslo slik at jeg kan være helt klar før Beauty campen!

På veien opp til Oslo stoppet jeg innom Larvik, for å ha en catwalk trenings time med Miss Norway sin catwalkcoach Klara! Dette var en utrolig hyggelig time, hvor jeg følte at jeg virkelig fikk god greie på hva jeg bør øve på fremover! Klara har ett fantastisk øye for detaljer, og ga meg masse gode tips for hva jeg bør øve på fremover. Vi hadde treningen i en barberings sjappe, noe som var rimelig gøyalt! Butikk gulvet ble en catwalk, og frisør knappen ble sjal for catwalken! 

Imorgen blir det en rolig dag, hvor jeg kun skal forberede meg til de neste dagene. Jeg skal blant annet kjøpe en kjole fra ei på Tise, som jeg tenker å bruke på bildene som skal tas på Beauty campen. Utenom denne lille kjole innkjøpingen skal jeg bare slappe av, så jeg kan være utvilt til disse neste spennende dagene ❤

 

Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Misslillysoee@gmail.com, eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Livet og kjærlighet med Celly Jane: En reise av se...
Jeg eier en delav Britisk maritim historie!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på