Dagbladet i dag: - Jeg vil være noen å se opp til.

(Foto: Tina Bergersen) 

Linken til artikkelen: https://www.dagbladet.no/kjendis/eirin-ble-fodt-gutt-na-vil-hun-bli-miss-norway/70888397

Jeg er igjen veldig takknemlig for at en journalist fra Dagbladet og “SE Og HØR” tok kontakt med meg. En som vokste opp som en sjenert person fra en landsby 10 km fra grensen til Kambodsja. En som en dag skulle bli en semifinalist i Miss Norway. Ikke minst også en som fikk mulighet til å ta høyere utdanning. Hverken min mor eller min far har tatt en høyere utdanning. Derimot klarte de å pleie et barn til å bli en ambisiøs person.

Jeg er meg selv og er veldig komfortabel med den jeg er på grunn av dem. "Be yourself, everyone else is already taken", Oscar Wilde Ha en drøm, jobb hardt for den drømmen selv om det er innenfor privatlivet, utdanning eller jobb. Ha ambisjon og motivasjon på plass. Ha et positivt mindset. Hvor langt du kommer er avhengig av hvordan du stiller ditt mindset. Ha growth mindset. Jeg er ikke født smart. Jobber en nordmann 100 timer for en aktivitet, må jeg jobbe 5 ganger mer. Alt kan trenes opp.

Med vennlig hilsen

Eirin Grinde Tunheim

 

Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg på facebook:https://www.facebook.com/eirintunheimveientilmissnorway2019/

Følg meg på instagram: https://www.instagram.com/eirin_tunheim/

 

iTromsø: Eirin (26) ble født i guttekropp i Thaila...
SE OG HØR idag: Eirin Grinde Tunheim, Født gutt. N...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på