iTromsø: Eirin (26) ble født i guttekropp i Thailand. Nå vil hun vinne Miss Universe – og bruke statusen til å bekjempe fattigdom

Linken til artikkelen: https://www.itromso.no/pluss/2019/03/19/Eirin-26-ble-født-i-guttekropp-i-Thailand.-Nå-vil-hun-vinne-Miss-Universe-–-og-bruke-statusen-til-å-bekjempe-fattigdom-18694362.ece

Den fjerde avisen som har lagt ut en sak om meg i dag. Med en gang saken fra TV2 kom ut tok journalisten en telefonsamtale med meg og kjørte bilen avgårde med en fotograf. Intervjuet skjedde 15 min etter avsluttet samtale. Jeg ble tatt godt imot. I en varm og behagelig sofa på MH-bygget nord for Tromsø øy sitter vi tre og diskuterte om mine tidligere erfaringer og opplevelser, og min plan for hvordan jeg skal fullføre denne konkurransen, veien til kronen og veien videre til Miss Universe. Ikke minst min plan videre i livet. Dette kan du lese mer om i artikkelen.

 

 

Med vennlig hilsen

Eirin Grinde Tunheim

 

Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg på facebook:https://www.facebook.com/eirintunheimveientilmissnorway2019/

Følg meg på instagram: https://www.instagram.com/eirin_tunheim/

Your Time Can Make A Change
Dagbladet i dag: - Jeg vil være noen å se opp til.
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på