fbpx

Eventyret med fotoshooter i Miss Norway 2017

Gjennom denne fantastiske reisen av Miss Norway 2017, så har jeg vært med på en rekke fotoshooter. Dette er noe jeg syntes er veldig morsomt å være med på, og vil fortsette med. Jeg har lært så mye om meg selv, og mine sider. Takket være en herlig person, Per-Martin Grambo så har vi samarbeidet, kommet med sprøe ideer og satt oss selv uten for komfortsonen. Vi begge har lært så utrolig mye! Uten deg hadde jeg ikke kommet så lang! En stor takk til en flott og meget dyktig fotograf!

For en liten stund siden så valgte jeg å gå på fotoshoot med fotografen Daniel Millan, som også er en dyktig fotograf, og holder til i Oslo. Her tok jeg virkelig en utfordring på strak arm, med å stille opp på en bikini/badedrakt fotoshoot. Vi startet først med kjolebilder i studio deretter gikk vi på stranden, der det var sykt mye folk. Dette var kanskje min siste fotoshoot i konkurransen av Miss Norway 2017. Tusen takk til Daniel Millan!

Hjelp meg med å leve drømmen som en skjønnhetsutøver ved å stemme på meg til finalen den 29.07 (Lørdag). Send MISSU 9 til 1963 (10kr pr stemme). Er du et firma som trenger markedsføring, la meg hjelpe deg. Kontakt meg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.<3 Vinneren av Miss Norway 2017 får representere Norge i Miss Universe, som er verdens største skjønnhetskonkurranse.

 

 

Fretex i mitt hjerte
Presseoppslag i Tønsberg blad!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på