fbpx

Fashion Show, Skreddersydd Kjole & Sponsor!!

Fashion Show, Skreddersydd Kjole & Sponsor!!

Som finalist er det mye som skal i ordning før man er klar til å stå på en scene. Takket være min pappa så kom jeg i kontakt med kjolebutikken Kathyda som ville hjelpe meg med en skreddersydd kjole og sponsing til finalen!!

 

Kathyda er en profesjonell kjolebutikk, der du kan få tak i bryllupsklær, festklær og selskapsklær. De tilbyr også skredder, rensing og fiksing av bunader. Målet for Kathyda er å levere god kvalitet på en profesjonell måte som mulig. Sett av litt tid på dagen og kom innom hennes nyåpnede butikk på Strømveien 51 2010 eller besøk hennes proffesjnelle nettside: http://kathyda.com/

 

 

For noen uker siden var jeg på besøk hos Kathy Dang og butikken hennes Kathyda på Strømmen, for å designe min skreddersydde kjole. Jeg ser frem til at kjolen blir helt ferdig. Med denne kjolen vil jeg representere en sterk kvinne med selvtillit. Jeg føler meg heldig som blir sponset av en så dyktig designer. På dette besøket tok vi mål og prøvde ut litt ulike kjoler for å se hvilken fasong som passer meg best. Ut i fra resultatene, kom vi frem til en modell som dette:

Dette er bare litt av hvordan kjolen vil se ut tilslutt. Men røper ikke resultatet før jeg står på scenen på Wallmans i Oslo den 29.juli. Kun noen få plasser igjen, til å være med på å se på finalen, så bestill billetter her! https://www.deltager.no/miss_norway_2017

I samarbeid med Kathy Dang så skal jeg være med på et fashion show den 26.mai, noe som blir lærerikt og en forberedelse til finalen. Her skal jeg og 14 andre modeller bære kostymer som Kathy har designet. Dette gleder jeg meg veldig til, og kommer senere ut med et blogginnegg om hvordan det foregikk og hva jeg lærte.

Kom gjerne på showet som foregår på Haavard Martinsensvei 5, 0978 den 26.mai. Få tak i billetter ved å kontakt Kathyda på 92433028 (450kr pr billett) eller kjøp billetter ved døren (550 pr billett). Arrangementet begynner 19.00 til 03.00 den 26.mai.

Ikke glem å stemme på den utøveren dere syntes fortjener å komme til topps! Tusen takk for de som har og evt kommer til å stemme på meg! <3

 

 

 

One two Qnippsit
Qnippsit -Release Event!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på