Finalist i Miss Norway

VFO04904

Akkurat nå er jeg utrolig glad, fordi jeg er finalist i Miss Norway! I går var finale uttaket og jeg føler meg veldig heldig som har fått lov til å bli en av ni finalister i Miss Norway. Jeg må også si tusen takk for alle fine kommentarer og gratulasjoner.

Nå er vi i gang med stemming, så om du har lyst til å legge inn en stemme eller to blir jeg superglad. Ved å sende "MISSU 3" (med mellomrom) til 1963 kan du stemme på meg som folkets favoritt. (20kr) Tusen hjertelig takk til alle som stemmer, setter enormt stor pris på det.

Det er gøy når alt arbeider gir resultater og det viser bare at man kan oppnå akkurat det man ønsker, hvis man bare jobber for det. Jeg har måtte gå utenfor min egen komfortsone og virkelig fått utfordret meg selv til tider. Jeg er så glad og takknemlig for at denne fantastiske reisen fortsetter. Det et er mye gøy i vente, som jeg gleder meg til å vise til dere.
 
Fremover skal jeg leve i høyhælte sko og jobbe med aktivitets poeng. På selve finalen vil den totale poengsummen av dette, dommer poeng og publikum stemme avgjøre hvem som skal bli Miss Norway. Spennende!
 
Jeg vil nevne min fantastiska fotograf, Frode Vestgarden, som har hjulpet meg i konkurransen. Det å ha en så profesjonell fotograf på laget, er jeg veldig glad for. Tusen takk til alle som har fulgt med meg så langt i konkurranse! Dere er med på å motivere meg videre! Sist men ikke minst, gratulerer til alle finalistene.
 
Håper dere har en fin dag videre!
 
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
Foto: vestgardenphoto
 
Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Min Facebook side
Hver stemme teller
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på