fbpx

Finalistene er avgjort

Eventyrlig solnedgang

*Scroll for English Version

Hei! I dag tidlig ble det publisert hvem som er finalister i Miss Norway 2020. Totalt 16 flotte jenter er med videre, og det er beintøff konkurranse i år. Vi har alle ventet i spenning, og jeg kan endelig si at jeg er en finalist!

Videre skal det være beauty camp i Juni, og finalen i August om alt går etter planen. Da er det mulighet for å stemme!  
Jeg er utrolig takknemlig for å ha kommet videre, og skal jobbe hardt fremover for å bli en verdig vinner. Jeg synes også konkurrentene mine er nydelige jenter som fortjener å ha kommet så langt. 

Jeg valgte å ta med bildet jeg tok under kvalifiseringen for å bli med i Miss Norway. 

Ha en strålende dag videre!

*Hi! Just this morning the finalists in Miss Norway 2020 was published. 16 lovely girls in total are still in the game, and the competition is really tough this year. We've all waited excitedly since Sunday, and I can finally announce that I am a finalist! 

Further on, the beauty camp will take place in June, and the finals in August if everything goes according to the plan. In the finals it's possible to vote! I am incredibly grateful for getting a place in the finals, and will work hard to become a worthy winner. In addition I would like to say that I think all my competitors are beautiful girls who deserves this. I found it fitting to publish one of the photos I took for the qualification. 

Have an amazing day! 

Ønsker du å samarbeide med meg? Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller sosiale medier.

Instagram:@Missnorwayelisabeth

Facebook: @Missnorwayelisabeth

 

Hamar Arbeiderblad!
Hamar Dagblad!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på