fbpx

Ny artikkel i Vestnytt!

B8B72414-4681-4715-A1D4-5411D74AF0B3

Hei! I går kveld kom det ut en ny artikkel i Vestnytt om at jeg er med i finalen. Det er veldig fint å se at de følger med på meg i Miss Norway, og det gir en ekstra god følelse når det er lokalavisen!
Jeg er så takknemlig for all støtte jeg har fått gjennom konkurransen, og når jeg tenker tilbake på starten kunne jeg ikke forestilt meg at jeg kom til å nå så langt!

Her er link til artikkelen:https://www.vestnytt.no/nyheter/i/RReJ2J/elisabeth-er-i-miss-norway-finalen

Jeg har et utrolig godt inntrykk av de andre deltakerne, spesielt de jeg fikk møte på catwalk kurset. Det virker som vi alle har gode verdier og ønsker å bidra med noe positivt. Jeg gleder meg skikkelig til veien videre! 

Ønsker du å samarbeide med meg? Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller sosiale medier.

Facebook:@Missnorwayelisabeth

Instagram:@Missnorwayelisabeth

  475 Hits
475 Hits

Hjemmelaget sushi!

94001016_157808045646398_1519482661079351296_n

Heihei!

Nå er det så lenge siden jeg har laget sushi selv at jeg fant ut det var på tide! Jeg er helt gjennomsnittlig når det kommer til å lage mat, men sushi - det får jeg til. 
Først og fremst må man ha en del utstyr og ingredienser, og det koster. Det tar også tid, så jeg skjønner godt at man bestiller denne type mat fra restaurant. 
Det var iallefall veldig godt, og det er verdt å prøve! 

*Gode tips lenger nede

Første steg er prepping, kutte grønnsaker og koke ris: 


Man bør ha alt lett tilgjengelig, dette er hva jeg gjorde:

Resultatet ble masse god sushi! 

*Tips:

- Ha avokadosteinen i samme beholder som avokadoene for å forhindre at de blir brune

- Bruk en "Nori" (Tangark) på den korte siden som en mal for lengde på ingrediensene. 

- Bruk engangshansker og "vask" hendene med majones, da sitter ikke risen fast! (Skyll og tørk av, fettet blir igjen)

- Vegetar/vegan sushi er kjempegodt, veldig enkelt og ikke minst mye billigere! Dette kan jeg godt lage en annen gang.

- En skarp kniv er din beste venn, dypp den i vann før du kutter. 

 

Håper noen ble litt inspirert! 

(Bildet i starten er tatt av en fotograf ukjent for meg, i sammenheng med kjøpesenteret der restauranten ligger. Dette var i 2018 da jeg jobbet der). 

Ønsker du å samarbeide med meg? Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på sosiale medier.

Facebook: @MissnorwayElisabeth

Instagram: @MissnorwayElisabeth

Video: Presentasjon Miss Norway Elisabeth Hope

  455 Hits
455 Hits

Finalistene er avgjort

Eventyrlig solnedgang

*Scroll for English Version

Hei! I dag tidlig ble det publisert hvem som er finalister i Miss Norway 2020. Totalt 16 flotte jenter er med videre, og det er beintøff konkurranse i år. Vi har alle ventet i spenning, og jeg kan endelig si at jeg er en finalist!

Videre skal det være beauty camp i Juni, og finalen i August om alt går etter planen. Da er det mulighet for å stemme!  
Jeg er utrolig takknemlig for å ha kommet videre, og skal jobbe hardt fremover for å bli en verdig vinner. Jeg synes også konkurrentene mine er nydelige jenter som fortjener å ha kommet så langt. 

Jeg valgte å ta med bildet jeg tok under kvalifiseringen for å bli med i Miss Norway. 

Ha en strålende dag videre!

*Hi! Just this morning the finalists in Miss Norway 2020 was published. 16 lovely girls in total are still in the game, and the competition is really tough this year. We've all waited excitedly since Sunday, and I can finally announce that I am a finalist! 

Further on, the beauty camp will take place in June, and the finals in August if everything goes according to the plan. In the finals it's possible to vote! I am incredibly grateful for getting a place in the finals, and will work hard to become a worthy winner. In addition I would like to say that I think all my competitors are beautiful girls who deserves this. I found it fitting to publish one of the photos I took for the qualification. 

Have an amazing day! 

Ønsker du å samarbeide med meg? Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller sosiale medier.

Instagram:@Missnorwayelisabeth

Facebook: @Missnorwayelisabeth

 

  674 Hits
674 Hits

Presentasjonsblogg!

77211569_2509069322637808_4867485075052167168_n-_20191203-104236_1

Hei! Jeg heter Elisabeth Hope, er 24 år og bor i Bergen. Jeg ble født i Stavanger, og gjennom barndommen min vokste jeg opp der, i Romania, på Karmøy og til slutt på Sotra rett utenfor Bergen. 

Jeg har jobbet i restaurantbransjen i flere år, fordi jeg liker å glede andre, og der møter man så mange forskjellige mennesker fra alle slags kulturer og samfunnsgrupper. 

Mine nærmeste vil nok beskrive meg som utadvendt, humoristisk, omsorgsfull og eventyrlysten. 

Jeg elsker å reise og oppdage nye steder, og har fått venner fra mange land. Jeg liker det som er ekte og annerledes. 

Helt siden jeg var liten har jeg hatt en spesiell tilknytning til dyr, og jeg ønsker å ta vare på dyrelivet samt naturen. Jeg jobbet derfor frivillig i Namibia for å lære mer om hvordan dyrene og naturen henger sammen. Det jeg lærte skapte en sterk lyst til å stoppe krypskyting, fangenskap av villdyr, og ikke minst dele viktig kunnskap som kan bidra til å stoppe dette. Her er presseoppslaget i Vestnytt om min deltakelse i Miss Norway:

https://www.vestnytt.no/nyheter/i/504Vk1/elisabeth-er-ikkje-ei-typisk-miss-det-er-mykje-av-grunnen-til-at-ho-stiller-opp-i-miss-norway

Fotograf: Rayofnorway

Jeg har også blitt sponset av Sushi Namnam, en sushi-restaurantkjede i Bergen. De har avdelinger i Drotningsvik, på Danmarksplass, i Åsane og 2 på Askøy. Jeg har både jobbet der og spist sushi flere hunder ganger! Jeg har spist sushi mange steder i Bergen, men kvaliteten sammen med pris gjør dette til den beste sushien jeg har prøvd.  

Siden jeg meldte meg på Miss Norway har jeg lært å bli enda bedre kjent med meg selv. Jeg synes det er utrolig gøy å være på photoshoot og stå fram offentlig. Mine verdier er å ta vare på de rundt meg, hjelpe der jeg kan og alltid jobbe med å bli bedre. 

 

Jeg har også laget en video sammen med Heart Mind, og den kan du se her eller trykke på denne linken

 

Jeg håper du har blitt litt mer kjent med meg, og om du ønsker å samarbeide er det bare å ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på sosiale medier.

Facebook: @Missnorwayelisabeth

Instagram: @Missnorwayelisabeth 

Fotografer gjennom konkurransen:

Irina Hacico 

RayofNorway

Outdoorfood_norway

Lillesøsteren min

 

  611 Hits
611 Hits

Bikinibilder til finaleuttaket

i-QTKWSFQ-X3

Hei! Her er bikinibildene mine til finaleuttaket i Miss Norway.

 

 

Fotograf: @Rayofnorway

Jeg har kommet langt med tanke på at dette er noe jeg ikke kunne tenke meg å gjøre for bare noen måneder siden. Jeg er redd for å være sårbar, og vise "mitt sanne jeg" om du vil. Dette er også en av grunnene til at jeg velger å gjøre det. Jeg har vokst mye psykisk for å klare å stå foran kamera og være glad i meg selv, og det er derfor jeg er så glad for å kunne være med i denne konkurransen.

Fotograf: @RayofNorway

Jeg vil takke den utrolig flinke og morsomme fotografen @Rayofnorway for å gjøre meg komfortabel og ha det gøy under shooten. Det siste seg at jeg stortrivdes foran kameraet, og jeg ble veldig fornøyd med bildene! Jeg synes også de andre jentene har gjort en fantastisk innsats, og jeg gleder meg så utrolig mye til å se hva som skjer videre! 

Facebook: @Missnorwayelisabeth

Instagram: @Missnorwayelisabeth

 

  665 Hits
665 Hits

Min presentasjonsvideo!

thumbnail_privatevarmobileContainersDataApplication237B9B87-A0B3-4F58-9C52-96E1D1C59BF0tmp2AEBEC36-D7CC-49F5-81FB-5D54D433C614Image

Hei kjære dere, nå er endelig presentasjonsvideoen min ute!  Jeg håper den gir dere et positivt og realistisk inntrykk av meg, og at den er med på å få meg videre til finalen. 

Jeg må si jeg er utrolig fornøyd med resultatet, og er så takknemlig til Kabba Mamadee som driver selskapet "Heart Mind". Han er utrolig dyktig og jeg har kost meg veldig mye under hele prosessen. Tusen takk til deg. 

Her er videoen: https://www.youtube.com/watch?v=TisYr5OqH_k

 

Denne opplevelsen har vært utrolig lærerik og morsom, og jeg håper det bare er begynnelsen! 

Jeg setter uendelig pris på dere som følger med og støtter meg, dette hadde jeg aldri klart uten dere. 

Ønsker dere en strålende dag videre! 

Vil du samarbeide med meg? Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook:@Missnorwayelisabeth

Instagram: @Missnorwayelisabeth

  1031 Hits
1031 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på