fbpx

Ny artikkel i Vestnytt!

B8B72414-4681-4715-A1D4-5411D74AF0B3

Hei! I går kveld kom det ut en ny artikkel i Vestnytt om at jeg er med i finalen. Det er veldig fint å se at de følger med på meg i Miss Norway, og det gir en ekstra god følelse når det er lokalavisen!
Jeg er så takknemlig for all støtte jeg har fått gjennom konkurransen, og når jeg tenker tilbake på starten kunne jeg ikke forestilt meg at jeg kom til å nå så langt!

Her er link til artikkelen:https://www.vestnytt.no/nyheter/i/RReJ2J/elisabeth-er-i-miss-norway-finalen

Jeg har et utrolig godt inntrykk av de andre deltakerne, spesielt de jeg fikk møte på catwalk kurset. Det virker som vi alle har gode verdier og ønsker å bidra med noe positivt. Jeg gleder meg skikkelig til veien videre! 

Ønsker du å samarbeide med meg? Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller sosiale medier.

Facebook:@Missnorwayelisabeth

Instagram:@Missnorwayelisabeth

Videre til finalen
Jeg kom videre, jeg er finalist!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på