fbpx

Gøy bilde i vinden!

hei

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

Dette var et fantastisk gøyalt bilde. Å smile, imens håret flakser i vinden. En herlig følelse av glede kombinert med natur.

Det fine med vind er at det er en av de positive energikildene innenfor fornybar energi. Fornybar energi kan beskrives som et kretsløp med energi som anses uuttømmelig.

Det er også veldig fint å tenke på at Norge er et land med høyt fokus på fornybar energi, og følge FN-sambandet kommer hele 73 prosent av Norges totale energiforbruk fra nettopp dette. Her kommer det meste fra vannkraft, vindkraft og bioenergi.

Fra min egen mening syntes jeg det er helt fantastisk at vi i Norge er så flinke på dette! Sagt med andre ord, en veldig stolt beboer.

Ønsker du å samarbeide med meg, gjerne ta kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

En normal skolehverdag for meg
Båtis i solen!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på