fbpx

Gresset er blitt så fint og grønt!

349200689_795463798768330_929927548805680565_n-1

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

Idag satt jeg med ned på gresset og tenkte på hvor utrolig fint og grønt gresset har blitt! Det er kanskje ikke alle som går rundt å tenker på gress, haha, men det gjør nå tydeligvis jeg.

Slik jeg ser det så har dette gresset fått den næringen den trenger, riktig mengde med vann og en nydelig sol til å gro. Vi er heldige som har denne fine og friske naturen i Norge. I tillegg til at vi har et velferdssystem som bidrar med å vedlikeholde slike vidunderlige naturlige enfrøbladete planter.

Jeg blir så glad av å se på den fine fargen og det skinnende gresset. Klarer ikke si annet enn det vakre ordet: nydelig!

Ønsker du å samarbeide med meg, gjerne ta kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Instagram Question i got!
Jeg fant en fantastisk benk!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på