fbpx

Jeg er i avisa!

Hey beautiful people !

Da har jeg kommet i den lokale avisa Innherred, intervjuet var en rask gjennomgang av mitt tidligere intervju i januar, hvordan jeg har planlagt resten av min reise til finalen. Jeg hadde intervju med Marte Skjesol, samme journalist som i januar, og jeg må si jeg er like fornøyd med intervjuet nå. Det er alltid morsomt å dele min framgang til alle lesere der ute.

Foto by Marta Murawska -Photo

Jeg synes det er trivelig å bli intervjuet, og håper på noen fler avisartikler etter hvert også. Jeg er jo én av 12 deltagere som er igjen nå. Jeg føler selv det er et stort sprang fra da jeg meldte meg på. Det er viktig å forberede seg litt før intervjuene, kanskje også begynne å fortelle litt selv, hvis ikke spørsmålene til journalisten dekker alt. Det er jo viktig at folk får se hvem du er, og litt hvorfor jeg er med i Miss Norway. Jeg ønsker jo, hvis jeg er så heldig og vinner, at denne tittelen skal bety noe, og jeg kan være med å gjøre noe positivt ut at av det.

 

Er det slik at du ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette, send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller min facebook side Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019 så hører du fra meg snart!

 

Instagram: Ninabyeofficial

Avis: https://www.innherred.no/

Why English instead of Norwegian
Utrop: Utrop endret tittel etter negative kommenta...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på