Utrop: Utrop endret tittel etter negative kommentarer fra lesere.

 

     

Lenken til artikkelen: https://www.utrop.no/Nyheter/Innenriks/34900

(foto: Tina Bergersen) 

    Vi lever i en digital alder. Ting skjer fort og konsekvenser oppstår med en gang. Før du legger ut et bilde eller innlegg bør man tenke godt gjennom det. Konsekvensene kan variere mellom alt fra betydningsløse, milde og alvorlige. Det tar tid før saken går i glemmeboka. Det jeg anbefaler både unge og gamle, spesielt de unge, er å være forsiktig med det du sier, skriver, kommenterer og legger ut i sosiale medier. Det negative som kan oppstå vil ikke bare påvirke deg som person, men også dine nærmeste og venner. Det er kostbart å bli trukket ut i en alvorlig situasjon. Det er kjedelig. Du misbruker den verdifulle tiden din på noe som ikke gir profitt. Det er en negativ investering av energi.

 

     Fokuser heller på å skape verdier, vær en god rollemodell. Gå mot strømmen. Si nei. Vær høflig med å si nei. Hvis du vet at det å nekte gir deg gode fordeler og ikke skader andre mennesker. Gjør det. Jeg støtter deg. De negative kommentarer jeg får er alltid rettet mot min identitet. Det eksisterer tusenvis av fordommer i verden. Det viktigste her er å være stolt av det valget man har gjort selv. Stå på egne bein og løft millioner av mennesker. Det er det som holder deg på stien mot et suksessfullt mål.

 

_____________________________________

Med vennlig hilsen

Eirin Grinde Tunheim

 ________________________________________

Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg på facebook:https://www.facebook.com/eirintunheimveientilmissnorway2019/

Følg meg på instagram: https://www.instagram.com/eirin_tunheim/

Jeg er i avisa!
Intervju med Sunnhordland
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på