fbpx

Jeg er mer motivert enn noen gang!

41960038_10215104967764839_1308040076772507648__20180922-183009_1
Selv om jeg ikke skal internasjonalt «enda», så er det veldig gøy å få være en del av det vinnerne holder på med fremover, før konkurransen. Jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om hva vi gjorde uten om prinsesse dagen. Jeg kom til Larvik litt sent på torsdagskvelden, så det eneste vi gjorde var å spise og gå gjennom hva som skulle skje i helgen. 
Vi stod opp tidlig på fredagen for å gjøre oss klare for dagen og gikk bort til Grand hotell farris, for å spise lunsj og øve catwalk. Jeg ble overrasket over hvor god mat de hadde og masse vegetar mat. Om du er i Larvik vil jeg anbefale og ta en tur innom her! Etter dette øvde vi på catwalk før vi gikk videre for å filme. Her møtte vi noen som var veldig spente på dagen som skulle komme!
Videre øvde vi inn en liten koreografi og øvde for det meste på korrigering og hvordan man skal ta seg best ut på scenen. Alt handler om å gå riktig, ha ansiktet mot publikum, posere riktig og smile masse!
 
På søndagen hadde vi et åpent catwalk kurs. Her fikk jeg øvd på å gå storscene, noe vi aldri har vært borti før. Vi øvde på å gå opp og ned trapper, noe som ikke var så lett som det ser ut som, hehe. Ellers øvde vi på korrigering av catwalk og tok bilder på slutten, som jeg gleder meg til å vise dere! Jeg fikk også hilst på ei ny deltaker i år på kurset som var veldig koselig. Det blir utrolig spennende dette året og bli kjent med nye deltakere.
Jeg vet jeg har sagt dette mange ganger, men jeg er mer motivert enn noen gang! Akkurat nå føler jeg at livet er på topp og det er fordi jeg gjør det jeg elsker. Jeg hadde to veier og velge mellom etter finalen. Jeg kunne valgt og dradd meg selv ned med å tenke at jeg ikke var god nok som vant, men jeg kunne ikke klare og slutte å smile etter finalen. Jeg satt med venninnen min og var så fornøyd å stolt over egen innsats. Husk at uansett hva du vil i livet, så følg drømmene dine selvom du ikke vet hva fremtiden innebærer.
Man må alltid se på det positive i en hver situasjon, og nå har jeg har bedre tid til og forberede meg til Miss Univers og har mye erfaringer jeg tar med meg dette året. Kanskje det var dette som skulle til for at jeg skal nå helt til topps? Jeg vet ikke hvor jeg er om fem år, men jeg har en plan for hva jeg vil oppnå. Du er hovedrollen i ditt eget liv og du må gjøre det du ønsker og jobbe for det. Ikke tillat å være birollen i livet du lever.
 
Ha en fantastisk kveld videre!
 
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
Fotograf: saspokelsphoto
 
 
Deltaker i Miss Norway
Klar for nye utfordringer
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på