Konkurranse - Vinn permanent sminke til 5000!!

cover-beauty
Hei fantastiske dere! For en uke siden gjorde jeg noe jeg lenge har hatt lyst til, men aldri trodd jeg kom til å tørre. Jeg tatoverte brynene mine! Etter å ha sett bilder av hva Nina på Express Beauty - Sørlandsparken hadde gjort tidligere, så var det ingen tvil om at disse brynene skulle jeg ha. Jeg har lenge nappet brynene mine for mye, som har ført til at brynene mine er ujevne, usymetriske og fått redusert hårvekst. 
 
//Annonse//
Da jeg ankom Beauty Express på Sørlandssenteret, ble jeg møtt av hyggelige Nina, som er en dyktig bryn stylist. Hun har spesialisert seg og tatt masterclass i Russian Ombre Powder Brows. Først så hun ansiktsformen min an og begynte å tegne opp brynene mine med mål og fasong. Hun prøvde forskjellige former og diskuterte med meg underveis om hva jeg syntes var best. Vi ble raskt enige om hvilken fasong som var best, og hun kom med profesjonelle råd og informasjon underveis. 
 
Etter opptegning, var det tid for å legge seg på benken. Nina påførte meg bedøvelsesdempende krem.
Grunnen til at jeg ikke har turt å tattovere øyenbrynene før, er forventningen om «ekstrem» smerte. Etter en stund spurte jeg om hun skulle begynne, men da var hun allerede godt i gang. Jeg merket ingenting til tattoveringen, ettersom jeg hadde fått bedøvelse. Jeg holdt nærmest på å sovne. Mot slutten av tattoveringen (ca. 1-2 time) begynte jeg å kjenne bittelitt «smerte", men det var fordi bedøvelsen begynte å gå ut - det var ikke vondt. 
 
HVORFOR UMBRE POWDER TATTOO BY NINA? 
Dette er en tatoveringsmetode som gir et naturlig resultat av øyenbryn, og det ser ut som om man har pudret brynene. Slik man ser på bildet over. Målet er å se naturlig pen ut på aller tider av døgnet.
 
Personlig liker jeg ofte å gå uten sminke og da er det viktig for meg at brynene ser bra ut, ettersom dette rammer inn ansiktet. Det som er så fint med permanent make up (PMU) er at man kan føle seg vell, uten sminke. Man kan våkne opp til perfekte bryn hver eneste dag i 1-1,5 år! Etter denne perioden, vil alt være vekke.
 
Hva er Ombre Powder Brows:
  • Dots overalt på brynet
  • Gir en super naturlig finish
  • Ingen skorpe under helingsprosessen
  • Tilnærmet ingen blod/sårvæske under prosedyren
  • Passer alle hudtyper
  • Tilnærmet ingen smerter
  • Kan gå på jobb/fest rett etter
  • Etter helingsperioden vil det se ut som du har powder på brynene
  • Semi permanent og varer fra 1-1,5 år
Før og etter bilde.
 
Nå har fotografen min Vestgardenphoto, filmet hele prosedyren. Jeg gleder meg til å vise dere resultatet, så kan dere se litt hvordan Nina går frem for å lage disse perfekte brynene. Stay tuned!
 
Nå har jeg vært så heldig at jeg skal få lov til å dele en av disse behahandlingene til en av dere! En konkurranse er allerede i gang på Facebook! 
For å være med i trekningen av disse fantastiske brynene må du gjøre følgende:

Vinneren annonseres mot slutten av Juli.

UT JULI 2019 FÅR DU 50% PÅ DENNE BRYNMETODEN (om man ikke har PMU fra tidligere). Timene booker seg fort, så om du er en av de som vil gripe til deg denne sjansen. Kan du online booke her http://www.express-beauty.no/
Du kan også ta kontakt på Tlf.
 
☎️ Kristiansand 483 95 698
☎️ Oslo 483 95 888
 
 
Har du lyst å stemme meg frem som folkets favoritt? Send "MISSU 1" til 1963!
 
Håper dere har en fantastisk dag videre!
 
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
Fotograf: Vestgardenphoto
Rediger bilder: Espen Haugen
 
Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Tips til å finne roen
VIP Beauty Louge Kunde Kveld - Torsdag 12 juli kl....
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på