Tips til å finne roen

Hei alle sammenTenkte å lage et innlegg og gi dere lesere litt tips til hvordan man kan finne roen. Jeg har selv opplevd at jeg av og til stresser, får hodepine og ikke klarer å finne noen balanse og en følelse av ro.

Dette er noen tips som funker for meg, men kan også kanskje funke til deg også!

Varmt bad
Å ta et varmt bad føles avslappende og behagelig for kroppen og sinnet. Har du et badekar er du heldig, og for dere som ikke har et kan man ta seg en varm dusj.

Trening
Dra på treningsstudio og ta noen styrkeøvelser og trene kondisjon. Noen kan også finne roen ved å trene. Ofte når jeg trener alene så hører jeg på musikk. Å trene med en venn er også fint, da kan du samtidig være sosial. Trening setter tankene i et annet fokus.

Rydde
Å rydde, som for eksempel å sortere klær kan være en avslappende for mange som har mye å tenke på. Husarbeid må man uansett gjøre så hvorfor ikke utnytte tiden ved å rydde litt?

Gå en tur
Gå en liten spasertur i et område i 20-30 minutter og få litt frisk luft. Ta noen bilder av naturen/nærområdet og bare sette tankene på plass.Rolig musikk
Bare å ligge i sofaen og høre på rolig musikk kan få deg til å slappe helt av.

Sove
Kanskje man bare trenger en 15 minutters nap. Flere ganger føler jeg meg sliten eller har hodepine og da legger jeg meg til å sove en liten stund og føler meg mye bedre og får mer energi til kroppen.

Gjerne test ut og gi tilbakemelding om noen av tipsene funket 🙂

 

Husk å stem på meg som årets favoritt!
Da sender du SMS til 1963 med Missu 7.
(Tjenesten koster 20 kr)
Tusen takk til alle som heier og har stemt på meg!

Instagram min: Sandrasuka98
Jeg er ute etter noen sponsorer, om du og din bedrift/firma vil sponse meg er det bare å ta kontakt på epost for mer informasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller sende meg en melding på FB Klikk her

 

 - Sandra Afriyie Tito

Go Fit - When the gym clothes is a game changer!
Konkurranse - Vinn permanent sminke til 5000!!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på