fbpx

Min presentasjonsvideo!

VFO04922
Da nærmer det det finaleuttaket! I denne anledning skulle vi semifinalisene lage en presentasjonsvideo, for å introdusere hvem vi er, hva vi står for og hvorfor vi meldte oss på.
 
Jeg syntes det var utrolig gøy og spennende å lage denne videoen! Det å planlegge hvordan videoen skulle være, ordne med stylister og finne locations.
 
Det var mye planlegging og selve filmingen ble fordelt over to dager. Det jeg liker så godt med denne konkurransen er at vi er selvstendige deltakere og bestemmer selv hva vi vil jobbe for og oppnå med vår deltakelse. Alt vi gjør er med på å avgjøre hvem som vinner. Det er kjempegøy og endelig kunne dele denne videoen med dere!
 
 
Jeg vil si tusen takk til min fotograf, Frode Vestgarden, for den fantastiske jobben han har gjort med både filming og redigering. Jeg vil virkelig anbefale han dersom noen trenger en fotograf!
 
Tusen takk til frisør Merethe Breland, sminkør Charlotte Mehus og sist men ikke minst takk til Radisson hotell for at vi fikk lov til å filme hos dere. Jeg er så takknemlig for at dere ønsket å være med på dette, og kunne ikke gjort det uten dere!
 
Nå er jeg kjempe spent på finaleuttaket og håper virkelig reisen i Miss Norway fortsetter. Håper dere har en fantastisk helg videre!
 
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
Foto: Vestgardenphoto
 
Ønsker du et samarbeid med meg og god markedsføring? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Min presentasjonsvideo
Min presentasjonsvideo!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på