Miss Norway eventyret har startet!

Føler meg heldig som kan starte året 2017 med samarbeidsavtaler som blir skrevet under, presseoppslag, fotohoot og flere aktiviteter som står for tur. Jeg ser frem til et fint år som vil bli minneverdig og opplevelsesrik!

Den følelsen av å bli sett i sin egen by, er herlig. Nå har jeg fått skrevet under to samarbeidsavtaler, der den ene gjelder fotografen Per-Martin Grambo. Planen videre er å øve masse på poseringer gjennom fotoshoot, gå på høye heler, få flere presseoppslag, radioinnslag og ikke minst sponsorer! I tillegg til det andre jeg har å drive med i hverdagen, så prøver jeg å sette av tid på kveldene til å fokusere på konkurransen. Jeg må innrømme at jeg prioriterer skole/studie og jobb før konkurransen. Men det store målet for 2017 er å komme til tops i Miss Norway.

Glåmdalen er en lokalavis her i Kongsvinger, og dekker i alt 53 232 innbyggere, der mange av disse er lesere av denne avisen. Det å få et presseoppslag av seg selv, hjelper meg fremover i konkurransen, og selvsagt er det morsomt å få vist seg litt frem. Jeg ønsker å få med meg flesteparten av innbyggerne her i Kongsvinger og Hedmark  til å følge med på meg, da jeg vil kunne få vist byen fra sin beste side. Jeg gleder meg til å kunne representere byen videre i konkurransen. 

Min kamp mot mobbing!
Familie først
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på