fbpx

Mitt ønske til Valentinesdagen.

thumbnail_privatevarmobileContainersDataApplication237B9B87-A0B3-4F58-9C52-96E1D1C59BF0tmpC37716D8-3DAB-4521-9A56-A9E273056D03Image

Hei! Som dere sikkert vet er det kjærlighetens dag i morgen, og om du har en spesiell hjertevenn eller ikke, så er dette en dag som er vanskelig å ignorere. Kanskje det er en vanskelig dag for noen. Jeg husker selv forrige valentinsdagen da jeg var på jobb og serverte mat til titalls av kjærestepar med romantikk i luften. Jeg ble lei meg og følte meg ensom. Men så skjedde det noe: en kollega av meg ga meg en kjærlighet på pinne og sa jeg var fantastisk. Og jeg innså at kjærlighet finnes på så mange andre måter enn gjennom en partner. Bare med den lille oppmerksomheten snudde hun hele kvelden min.

 

Denne dagen er til for å feire kjærligheten, og det er så utrolig viktig å huske på at noen rundt deg bryr seg om deg. Man glemmer det gjerne litt for ofte. Så mitt ønske denne valentinsdagen er at man viser en ekstra omtanke til de vi er glad i, og viser at man setter pris på hverandre. Så om det er din mor, søsken, venn eller en kollega; vis litt kjærlighet!

 

NRK Vestfold Radio
En kommentar!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på