fbpx

Ønsker du å stemme på meg?

Jeg kan med stolthet si at jeg har kommet utrolig langt i Miss Norway-konkurransen! Med kun en og en halv måned igjen til avgjørelsen på Doga scenen, er spenningen til å ta og føle på. Gjennom denne fantastiske reisen har jeg fått muligheten til å delta i utallige spennende oppdrag. Jeg har samarbeidet med noen av de mest talentfulle fotografene i Norge, Sverige, Polen og Tanzania, og resultatene har vært helt magiske. Disse samarbeidene har virkelig bidratt til å vise min allsidighet og skapt fantastiske bilder som fremhever min personlighet og skjønnhet. Men det stopper ikke der! Miss Norway har også gitt meg muligheten til å engasjere meg i veldedig arbeid knyttet til min hjertesak: barns rettigheter til utdannelse globalt. Jeg har fått være en stemme for de som trenger det mest og har kunnet bidra til å gjøre en forskjell i mitt lokalsamfunn. Det å kunne hjelpe og støtte de som er i en sårbar situasjon, har virkelig vært en utrolig berikende opplevelse. Og som om ikke det var nok, har jeg også fått æren av å være konferansier for den internasjonale humanitære organisasjonen Maiti Nepal sin veldedighetsgalla i september. Denne organisasjonen kjemper mot menneskehandel og jobber for å bygge skoler for hjemløse barn. Å kunne bidra til denne viktige kampen er noe jeg er utrolig takknemlig for, og jeg ser virkelig frem til å stå på scenen og være en del av dette meningsfulle arrangementet. Jeg har også hatt gleden av å samarbeide med mine fantastiske partnere, Cosmetic Glue Company og Pure Nordic Water, som har støttet meg gjennom hele konkurransen. Deres støtte har vært uvurderlig, og jeg er så takknemlig for at de tror på meg og mitt engasjement. Og vet du hva som er enda mer spennende? Jeg kan snart offentliggjøre mine kommende prosjekter! Det er noe jeg virkelig ser frem til å dele med dere alle. Å være en del av Miss Norway-konkurransen har virkelig åpnet dører for meg, og jeg er så takknemlig for alle de fantastiske opplevelsene og mulighetene som har kommet min vei. Med kun kort tid igjen til finalen, er jeg mer motivert enn noen gang til å vise mitt beste og fortsette å gjøre en forskjell i verden. Jeg håper virkelig at du ønsker å stemme på meg i Miss Norway konkurransen. Det betyr så mye for meg å ha din stemme og oppmuntring i denne spennende reisen.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Endelig ferdig med 13 år med skolegang!
Norgesferie i Trondheim

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på