fbpx

Presseoppslag & Radioinnslag

Hei alle mine følgere! <3

På kort tid har jeg fått presseoppslag i Glomdalen og vært på intervju hos Radio Kongsvinger. Tiden går fort, og om kun noen få dager står jeg på scenen på Wallmans i Oslo!!

Den skreddersyddekjolen er på plass, og planene er klare for den store dagen. Nå drar jeg er rask tur til Belgia og gruer meg, samtidig som jeg gleder meg til å komme hjem rett før finalen. Jeg begynner å tenke på at dette kanskje kan være den siste gangen jeg får stå på en scene å representre MissNorway. Dette eventyret har gitt meg så mange fantastiske minner og jeg har funnet ut at dette er noe jeg elsker å jobbe med. Resultatet den 29.07 blir sååå spennende. Kjøp billett på : http://www.missnorway.org/finale2017.html

 

Gå inn å les og hør på Glomdalen og Radio Kongsvinger, der jeg forteller om mine fremtidsplaner og forbredelser til finalen.

http://www.radiokongsvinger.no/

https://www.glomdalen.no/miss-norway/konkurranse/skjonnhet/jeg-merker-at-folk-er-redd-for-at-jeg-skal-miste-bakkekontakten/s/5-19-338832#am-commentArea

Ikke glem at det er mulig å stemme på deg ved å sende MISSU 9 til 1963! <3 (10kr pr.stemme)

 

 

Talk host på Ordentlig radio
Et lite pust i bakken!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på