fbpx

Repotasje i Trønder-Avisa!

Hey there beautiful people!

Litt sen oppdatering...

I dette blogginnlegget vil jeg skrive litt om opplegget bak min siste avisartikkel. Trønder-Avisa  laget en reportasje av meg, og jeg synes det var ganske spennende. Jeg fikk hele fire sider i avisen. Til sammen tok selve reportasjen to uker, som dermed gjorde meg sikker på at det ville bli en bra artikkel. De la inn mye arbeid i den. Ifra Trønder-Avisa var journalisten Per-Magne Midjo og fotografene Johan Arnt Mesgård og Marius Langfjord med. De fulgte meg hele veien ifra Levanger til Trondheim. Det er ikke det at det er en veldig lang strekning sånn sett, men det tar halvannen time én vei, så de brukte jo til sammen hele 3 timer på selve reisingen.

 

Før dette, møtte jeg de på kontoret deres, hvor de intervjuet meg og jeg gav de informasjon om meg selv, som de kunne bruke i artikkelen. I tillegg las de hele Miss Norway bloggen min. Også vandra vi litt rundt i Levanger for å ta litt bilder. Jeg synes det er greit å få representert hjembyen min i en slik konkurranse, siden jeg er den eneste deltageren herfra, og ikke alle kjenner til denne lille sjarmerende byen. Vi tok noen bilder litt her og der, ute, men det var ikke akkurat det beste været med tanke på photshoot utendørs. Stormfullt og regn! Været er også hovedgrunnen til at det har blitt mest studiobilder i den perioden her. Men jeg tenker nå når det begynner å bli vår og litt varmere i været, kommer det til å bli mer utendørsbilder. Slik at dere kan få seg meg mer ute i naturen, og i et habitat som kanskje kan føles mer naturlig enn poseringer på et studio. Men for all del, det er gøy med photoshoots i studio også, det er jo noe jeg har vendt meg mer til etter hvert.

Trønderavisen var også så snill og sendte meg artikkelen elektronisk, slik at jeg kan dele den med alle dere lesere som ikke er fra Trøndelag. Det er jeg også svært takknemlig for, det er en veldig fin artikkel så jeg er glad for at dere alle kan lese den nå. 

(Du kan lese  artikkelen på slutten av dette inlegget)

 Jeg synes det var veldig spennende å være med i Trønderavisa. Jeg ser på sosiale medier har de veldig mange følgere over 40 000, de har ca 17 000 lesere som har fast abonnement. så jeg føler denne artikkelen fikk en bred rekkevidde. Dermed føler jeg at jeg kan spre mitt budskap til flere. Denne artikkelen var ikke bare om meg som en Missedeltager, men også om mer om mitt liv, og hvem jeg er som den personen jeg er utenfor dette eventyret. På denne måten fikk jeg vist litt separerte deler av meg, litt av målet mitt var at folk skulle se forskjellen på den normale Nina og den Nina som er med i konkurransen.

Må avslutte med å si hjertelig takk til både Nobra Foto, makeupartist Ingunn Marie Roel, Trønder-Avisa, journalisten og fotografene til avisa. Jeg setter stor pris på at dere stilte opp og gjorde dette - tiden og ressursene dere ville brukte på meg. Jeg er selv superfornøyd med artikkelen, den var fin og resultatet ble veldig bra. Videre skal jeg fortsette å informere dere om hva som skjer mot finalen. Må bare igjen poengtere at dette og artikkelen her var veldig spennende for meg. Hele prosessen egentlig.

En ekstra Takk til: 

Nobra Foto

Ingunn Marie Roel 

Trønder-Avisa 

Per-Magne Midjo

Johan Arnt Nesgård

Marius Langfjord

 Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette,  send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller min facebook side Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019 så hører du fra meg snart!

Høyt over skyene
Raskt vekttap er ekstremt farlig!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på