fbpx

Show-walk kurs og mye mer

b2ap3_thumbnail_10481948_10206167843426116_6700755770569112500_n.jpg

Hei dere :)

Den 21.mars skal jeg på et kurs hvor det inneholder alt fra show-walk, catwalk, fotoshoot med profesjonell fotograf og makeup artist. Gleder meg så utrolig mye! Det første kurset jeg var på den 14.februar lærte jeg så mye som jeg har hatt bruk for, og ser frem til å lære mer.

Show-walk er ikke så lett som det ser ut som, så blir bra å få mer trening der. Fotoshoot med profesjonell fotograf, og makeup artist kan jo heller ikke bli bedre! Blir jo også catwalk/modellgange hvor man får mye erfaring innenfor modellverden. Det blir også undervisning i poseringsteknikker som er viktig å kunne ordentlig godt. Du får også 5 redigerte bilder med høyoppløselige bilder med private rettigheter. 

Dette kurset er ikke bare for oss semifinalister, men for alle som vil få undervisning innenfor det her. Instruktøren er flinke Thamirys Christina Duarte Dias, som lærte oss show-walk på det første kurset. Hun er flink til å lære bort, og ærlig med hva du skal øve mer på. Thamirys var også en av finalistene i fjor, og erfaring var lett å se at hun hadde.

Det vil bli holdt kurs den 15, 21 og 22 mars fra klokken 10:00-17:00. Om du ikke er deltager er prisen på 3.500,-kr og dette er en kjempe fin mulighet for alle og ikke bare deltagere. Ingen begrensninger, og alle som vil kan melde seg på kurset. 

Meld deg på så fort som mulig til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med navn, telefonnummer, og datoen du vil komme på. 

Gleder meg til å møte deltagerne igjen, og de jeg ikke har møtt enda! Håper også på og se noen utenfor konkurransen som vil lære mer :)

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Miss på sykehjem
Halla Mars!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på