fbpx

Spennende oppkommene prosjekter!

Jeg er begeistret for å kunne dele at jeg har en rekke utrolig spennende og nyskapende prosjekter på gang! Disse prosjektene har vært under utvikling en stund, og jeg kan knapt vente med å dele dem med dere alle etter hvert. Hver eneste idé har blitt nøye utforsket og raffinert for å sikre at de gir en betydelig og positiv innvirkning på samfunnet. I dag er en viktig dag for meg, da jeg skal delta på noen møter som vil bidra til å realisere disse fremtidsplanene. Disse møtene gir meg muligheten til å knytte viktige samarbeidspartnere, få verdifulle innsikter.Jeg er takknemlig for denne muligheten til å kunne presentere mine visjoner og ambisjoner, og jeg ser frem til å samarbeide med andre engasjerte og kreative individer som vil hjelpe meg med å gjøre disse prosjektene til virkelighet.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Stå- på- vilje!
Interessant besøk/prosjekt i forsknings parken

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på