Success is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do.

Hey beautiful people!

Nå har jeg vært på det første kurset i Miss Norway, og jeg må si meg veldig fornøyd! Kurset ble da holdt av Knut Yrvin, operasjonsleder og pressekontakt i Miss Norway. Jeg fikk også møte noen av de andre vakre deltagerne, der jeg kan gå god og fortelle dere som følger bloggene til resten, at de er like fantastiske som de fremstiller seg på bloggen! Om dere skal melde dere på til senere år, ikke har tatt kurset enda eller bare lurer på hva kurset her går ut på; kan jeg si dere som deltagere, at det letter et stort press som ligger på deres skuldre. Det hjelper deg veldig mye nå framover med den informasjonen du får tildelt, jeg føler jeg kan gå mye sterkere inn som deltager i miss Norway 2019 nå!

Her er da en liten oppsumering på hva kurset dreide seg om;

*hva Miss Norway og tittelen innebærer. - Det å representere hva Miss Universe og Miss World er. Hva som blir forventet av deg som finalist i konkurransene.

*Vi gikk igjennom trappetrinn-systemet og veien fram til finalen med et poengsystemet. Samtidig regler og retningslinjer om organisasjonen. - Noe veldig nyttig for meg var coaching i sosiale medier og her på bloggen. Hvordan vi skal dafremstå som godt forbilde i media og på nett generelt. - Arbeide med å få tak i sponsorer, og frivillig arbeide.

* Gode blogger, Instagram og Facebook. Det er viktig vi tenker på hva slags bilder vi legger ut og lar oss bli tagget i. - Hva slags retningslinjer vi skal forholde oss til. For eksempel privatliv versus å framstå som profesjonell.

* Hvordan vi skal håndtere falske sponsorer og fotografer. - Avtalen med Miss Norway og merkevaren.

 

Jeg må avslutte innlegget med å takke Knut Yrvind for dette fantastiske kuset, det var virkelig noe jeg tror alle av oss trengte. Og jeg gleder meg til flere framtidelige kurs , å dele min reise med alle videre i denne konkurransen, Miss Norway 2019!

Hvorfor tannlegestudiet!? Why dentistry?
Mine tips til bedre selvfølelse!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på