fbpx

Vellykket prinsessekveld

overskrift
Hei fine dere! For tiden er det et kjør med konkurransen og jeg elsker det. Som noen av dere kanskje vet, så var jeg i Larvik i helga sammen med Miss Norway Susanne og World Norway Madelen. Det var så koselig og vi sov hos vår fantastiske catwalk trener Klara Szalai. På prinsessedagen startet vi dagen tidlig for å fikse oss for dagen. Sminke gjorde vi selv, men vi fikk flinke hår stylister fra Jazz Frisør.
 
Jeg var veldig spent på dagen, og visste ikke hvor mange som kom til og dukke opp. Heldigvis ble det stor suksess og det var mange fantastiske barn som ventet da vi kom opp trappen. Showet begynte med en dans og et lite skuespill fra noen i styret. Det var konkurranser og kroning av alle barnene, så herlig og se gleden i barna da de fikk på seg kronen!
 
Til slutt avsluttet vi med å gå «Catwalk» gjennom hele kjøpesenteret. Dette var kjempe gøy å være med på og ikke minst se hvor gøy barna hadde det.
 
 
Etter dette var det rett bort på photoshoot i Tønsberg. Her tok vi mange kule bilder i med viking ship, ettersom Miss World Norway kronen er inspirert av Osebergskipet.
 
 
Nå er det stemming i gang på Miss World og Miss Universe! Jeg håper dere som leser har lyst til å ta seg to minutter til å laster ned appen «Mobstar» og stemme på Madelen Michelsen å Susanne Guttorm. Dere swiper til høyere for å stemme!
 
Håper dere har en fantastisk dag videre!
 
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
Fotograf: saspokelsphoto
 
Bryllup og selskapsmesse - nattåpent Sartor
My presentation video Miss World Norway 2018
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på