fbpx

Bethel´s første photoshoot

Bethel´s første photoshoot

 

 

Jeg var på mitt første photoshoot som Miss Norway deltager, med dyktige photographer Hallgeir Nielsen for noen uker tilbake.

Det var utro gøy og lærerikt. Gleder meg å ta bilder med han igjen til uken :)

 

 

Det å meste gode bilder er å ta tusenvis av bilder og ikke være redd for å prøve ut forskjellige posering. Jeg tok med meg flere antrekk. Ikke det at jeg fikk brukt alle, men det er greit å ha noe å velge mellom. Å ha en rolig start på dagen er generelt alltid viktig, men om man skal på photoshoot er det ekstra viktig. For man ser stor forskjell på bilder som viser din tilstedeværelse og ikke. Det viktigste er å ha fokus og ha det gøy med kameraet.

 

 

 

Jeg hadde gledet meg hele uken til dette og var veldig spent på hvordan det vil gå. Følte at photographer Hallgeir Nielsen og meg jobbet bra sammen. Det var lett å jobbe med han og jeg følte meg veldig komfortabel. Til uken har han ordnet en mac up artist som kommer fra Stavanger, som jeg har tekstet med og planlagt looken jeg skal ha ;)

 

 

 

 

 

 

Etter photoshooten er det om å velge de beste bildene. Å velge mellom hundrevis av bilder kan være utfordrende om du er miss picky som meg, derfor er det viktig å bruke god tid på det. Jeg brukte en kveld og sove på det og gikk igjennom, de jeg valgte ut igjen på morgningen og tok avgjørelsen. Noen liker å bruke mindre tid kanskje, men jeg hadde mange like bider som gjorde det litt tricky. Derfor  nevnte jeg tidligere å ikke vær redd for å gjøre masse forskjellige poses. Det vil du spare tid på å velge ut bilder og sitter igjen med ulike varianter av bilder ;)

Dere kan følge meg på min facebook side: https://www.facebook.com/Bethel-Hailegiorgis-Miss-Norway-2017-1793329547608384/

 

Instagram: https://www.instagram.com/bethelhaile/

 

 

 

Ensomhet. . .
Sykehjemmets bakgunn
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på