fbpx

9 av 11 eksamener fullført

IMG_20220416_001858_1

Hei alle sammen!

 

Hva gjør jeg for tiden? Hvorfor er jeg mindre aktiv her inne nå enn før? Det er nemlig på grunn av eksamensperioden min som begynte allerede i april! Per nå har jeg gjennomført 9 av 11 eksamener hvor neste er allerede på kommende torsdag. Det har vært en intens periode hvor jeg ikke har hatt tid til å gjøre stort annet enn skole. Så vidt noe tid til trening, jobb eller sosiale aktiviteter. Det har vært eksamen hver eneste uke siden april, men de verste eksamenene er nå over og jeg har endelig begynt å få hverdagen min tilbake med trening og venner!

 

Gleder meg til jeg er ferdig og kan fokusere mer på arbeidet mitt i konkurransen og endelig få tid til alle planene jeg har foran meg!<3

Vi ses snart!

 


Hilsen Iris<3

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Har du noen å feire sammen med?
Boligmessa på Stjørdal
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på