fbpx

Hvorfor stemme på meg?

meg-_20220523-155040_1

Hvorfor skal akkurat DU stemme på meg? 

 

Hei! Jeg heter Iris Eskic, er 21 år gammel og finalist i Miss Norway 2022.

Som jeg har skrevet om tidligere brenner jeg for at alle etniske minoriteter skal ha lik rett på godene livet har å by på her i Norge. Norge som er et relativt likestilt land har fortsatt mye urettferdigheter med tanke på hvordan mennesker blir tatt i mot og behandlet på mange ulike arenaer. Rasisme er også en uetisk del av forskjellsbehandlingen. 

Stem på meg for å rette søkelys mot denne saken som ikke er nok diskutert i Norge den dag i dag. Det blir ofte tatt for gitt at Norge er likestilt og at alle som bor her er så heldige. Ja mennesker som bor i Norge er heldig sammenlignet med andre land, men det betyr ikke at alle individer føler seg 'hjemme' og 'likt av flertallet'. For eksempel ble Anna (link 1) skjelt ut da hun brukte sin samedrakt på 17.mai. Samenes tilhørighet og lik rett på den norske nasjonalfølelsen er saker jeg blant annet ønsker å belyse i dagens samfunn.

Stem på meg og hjelp meg å fremme likestilling!


Derfor, hvis du støtter de samme verdiene som meg, tror på min sak og det jeg ønsker utrette, stem med teksten MISSU 4 på SMS til 2401Du vil bli belastet 20kr per stemme, og det er åpent for å stemme helt frem til finalen i August! Hvor mange ganger du ønsker å stemme er det ingen begrensinger for<3

Gleder meg til å møte dere alle i finalen!


 Link 1: Opplevde samehets på 17. mai:– Folk skjønner ikke at det ikke er greit – NRK Sørlandet – Lokale nyheter, TV og radio

 

 

Hilsen Iris<3

 

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

En stemme på meg er
Pause fra eksamensstresset
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på