fbpx

Gratulerer med dagen som var!

Gratulerer med dagen som var!

Hei alle sammen!

 

Gratulerer med gårsdagens nasjonaldag! Håper alle har hatt en fin feiring og vært i godt selskap!

I år tilbringte jeg 17.mai med denne flotte venninnegjengen her, bestående av jenter fra klassen<3 Dette er første gang hvor jeg ikke feirer 17.mai hjemme i Sandnessjøen, derfor var jeg riktig spent på hvordan det kom til å bli uten familien. Det gikk jo selvfølgelig helt fint, i et selskap som dette var det ingenting jeg kunne klage på. Det er også første gangen på 6 år at jeg ikke jobber på nasjonaldagen så det var veldig gøy å få oppleve hele 17.mai med venner!

Vi startet dagen med en felles frokost før vi tok veien videre til byen for å se på toget gå forbi National. Utpå dagen grillet vi og spilte diverse spill! Alt i alt en superfin dag med jentene.

Håper du/dere også har hatt en fin feiring. Det er viktig å legge seg på minne at vår grunnlovsdag handler om så mye mer enn disse festlighetene, nemlig samhold. Våre bunader, drakter og festklær er et symbol på tillhørligheten en har til Norge, det er et symbol på nasjonalfølelsen man har til landet og byen sin/familien sin. Sammen skaper det et større nasjonalt bilde hvor ulikheter blir verdsatt og likheter blir skapt. I går feiret hele Norge at grunnloven ble skrevet 17.mai 1814, og vi feiret hva som assosierers med Norge, det å kalle seg 'norsk' og det å stå sammen!


 


 

Hilsen Iris<3

 

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Bli med på denne spesielle begivenheten!
En vellykket 17. mai
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på