fbpx

Pause fra eksamensstresset

IMG_20220523_193103

På tur til Grefsenkollen<3

 

Da var 10/11 eksamener gjennomført og jeg har endelig kunne tatt en pause fra min 08-20 hverdag! I går var jeg på min aller første tur opp til Grefsenkollen. Det var ikke like spektakulært til fjelltoppene jeg er vant med hjemme i Sandnessjøen, men det var likevel en fantastisk tur! Med meg hadde jeg søskenbarnet mitt Ida, og det var ekstremt godt å endelig få komme seg ut av byen og inn i naturen igjen<3

Jeg som mange andre glemmer fort å ta meg gode pauser fra eksamen og nyte en god pause. Det er viktig å ta seg tid mellom slagene og virkelig slappe av. Stress i eksamen-sammenheng kan være en destruktiv form for atferd som ødelegger mer enn det hjelper. Derfor er det så viktig å ta en pust i bakken av og til. Jeg merker det spesielt etter nesten en og en halv mnd med 10 eksamener. Stressnivået har vært skyhøyt og prestasjonene ikke like så høye dessverre. Derfor skulle jeg ønske jeg tok meg god nok tid fra starten av og benyttet meg av noen gode pauser innimellom. Turen i går var akkurat det jeg trengte, og jeg blir å fortsette med det fremover mot sommeren også!

 


Hilsen Iris<3

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hvorfor stemme på meg?
Streetfood festival i Trondheim
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på